Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
José Fernando

José Fernando Ortega assenyala a María Patiño i li fa la creu

El fill de José Ortega Cano descobreix que l'han traït

José Fernando Ortega explica els mesos que li queden per poder abandonar el centre de rehabilitació on està ingressat des de fa anys. Es preveia que el fill d'Ortega Cano abandonés la clínica aquest mateix any, però haurà d'esperar fins al 2023.

Serà llavors quan l'esperada sortida es produeixi i, per fi, es pugui reunir amb els seus. Tindrà per davant moltes coses a preguntar i aclarir, sobretot aquelles que tinguin a veure amb l'herència que li va deixar la seva mare. Segons va explicar María Patiño, José Fernando no va rebre tots els diners i va assenyalar directament el seu pare com el principal culpable.

José Fernando ha estat desemmascarat en directe

José Fernando ha estat durant més de quatre anys aïllat en una clínica de desintoxicació de Madrid. Allà va ingressar per petició del seu pare perquè deixés enrere els mals hàbits que va adquirir amb certes substàncies estupefaents. El fet que se saltés l'ordre d'allunyament interposada per Michu, va agreujar la seva estada i la va prolongar més del que s'esperava.

Durant tot aquest temps que el germà de Gloria Camila ha estat allunyat dels seus, la família ha patit nombrosos canvis. L'aparició de Rocío va sacsejar els fonaments de tot el clan i ara el divorci d'Ortega hi afegeix una nova preocupació.

Foto de José Fernando Ortega
José Fernando sap que s'ha quedat sense l'herència de la mare | Europa Press

De fet, ha estat la separació d'Ana María el que ha fet que Patiño tragués a la llum l'opinió que José Fernando té sobre el seu pare. Sálvame va revelar els possibles problemes econòmics que angoixaven el matador de bous i això va portar a una revelació sobre el jove. Una revelació que podria portar conseqüències quan surti del centre i es vegi cara a cara amb l'exdestre.

Segons ha explicat la presentadora de Socialité , el colombià  «sospita que Ortega Cano s'ha pogut quedar amb diners que li pertanyen». És a dir, aquells diners que el fill adoptiu de 'La Més Gran' no va rebre quan aquesta va morir.

Muntatge Ortega Cano i José Fernando
El germà de Gloria Camila sospita que el pare s'ha quedat amb els seus diners | Catalunya Diari

«Abans de ser ingressat sospitava que el seu pare no li havia donat tots els diners», va afegir Maria. Una informació que es va donar després que la mateixa Rocío desvetllés la visita que va rebre del seu germà demanant-li informació sobre l'herència de la seva mare.

«Jo li vaig dir 'jo no sóc ningú per dir-te el que fa el teu pare, que el teu pare t'ho expliqui'», va recordar la dona de Fidel. Això va provocar que el jove marxés de casa visiblement molest. Perquè intuïa que alguna cosa no anava bé i que Ortega podria haver ficat la mà als diners que li corresponia.

José Fernando Ortega i els diners que mai van rebre

José Fernando ja arrossegava problemes amb certes substàncies quan va començar l'adolescència. Les seves polèmiques amb la policia eren constants i la família va decidir ingressar-lo en un centre de desintoxicació.

Conscients que rebre una herència tan quantiosa només podria agreujar els seus problemes, tots els diners es van posar en lloc segur. Tot i això, aquest podria haver anat desapareixent mentre el jove passava els seus dies tancat. Almenys és el que sosté també Avilés, confirmant la informació de Patiño.

José Ortega Cano amb el seu fill
José Ortega va demanar diners al seu pare i aquest no els ho va donar mai | EUROPA PRESS

 «A hores d'ara, en diverses ocasions, ha necessitat diners per a alguna cosa i els diners amb què es pensava que podia comptar, no hi són», ha explicat. Pel que sembla, això va ser el que va portar el germà de Gloria Camila a sospitar del seu pare.

«Si José Fernando està tutelat i necessita una despesa extra, això ha de passar pel tutor legal que està cuidant els diners», va explicar Gema López. «Quina és la sorpresa quan té un extra i va a aquest tutor i no té el fons de diners», va afegir.

L'herència de José Fernando es va xifrar en un milió d'euros que no ha pogut gaudir totalment, ja que part d'aquests diners han desaparegut. Veurem si quan surti aclareix la seva situació econòmica i sap on ha anat a parar el llegat de la seva mare.