Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Shakira

Shakira abatuda: La cantant reapareix després de la famosa 'peineta' per un greu motiu

És la primera aparició pública de la colombiana després de la famosa 'peineta'

Shakira no aixeca el cap. La colombiana no està vivint un dels seus millors moments. La mediàtica separació amb la seva exparella, Gerard Piqué, la incertesa davant la custòdia dels seus fills i la delicada salut del seu pare no permeten a la cantant ressorgir d'entre les cendres com l'ocell fènix, sinó tot el contrari.

Avui, ha sortit a la llum una nova notícia que colpeja, de nou, la vida de la de Barranquilla. Es tracta del seu pare, William Mebarak Chadid, el qual ha hagut de tornar a l'hospital a causa del seu estat de salut. Tal com ha publicat en exclusiva Europa Press, l'home de 91 anys, es dirigia a primera hora del matí al centre hospitalari.

Mebarak, acompanyat del seu fill Tonino, arribava aquest matí a l'hospital Quirón-Teknon de Barcelona, dues setmanes després de rebre l'alta després d'haver estat diversos dies ingressat. Segons les primeres informacions, el progenitor de Shakira s'hauria sotmès a un exhaustiu control mèdic.

Després de diverses hores, i tal com afirma el mitjà esmentat anteriorment, Tonino ha aprofitat que el seu pare estava al metge per a recollir a la cantant colombiana per tal que estigués seu costat i l'acompanyés en alguna de les proves mèdiques. Ja se sap que Shakira sent devoció per ell i ha estat molt present en la seva recuperació.

Shakira apareix després de la 'peineta'

Després de la famosa 'peineta' de Shakira dirigida, presumptament, a Gerard Piqué en un partit en el qual jugava un dels seus dos fills petits, l'artista ha aparegut públicament, encara que per un trist motiu. El pare de la cantant, no estaria travessant un bon moment referent a la seva salut. 

Imatge de Shakira gent-li un gest grotesc a Gerard Piqué.
La imatge de la discòrdia: li va fer una 'peineta' Shakira a Piqué? | Telecinco

La imatge en la qual Shakira feia aquest desagradable gest amb el dit cor va volar com la pólvora per les xarxes socials i els mitjans de comunicació haguts i per haver. Un gest que venia precedit just després de la tensa reunió entre ella i el català amb els seus respectius advocats, per arribar a un acord definitiu referent a la seva separació.

Doncs avui, per fi, s'ha deixat veure. En sortir de l'hospital barceloní, s'ha pogut veure  a la cantant abatuda la qual es dirigia cap al seu domicili amb la seva família. D'aquesta manera, el delicat estat del seu pare podria endarrerir el trasllat de Shakira, Milan i Sasha cap a Miami, Florida.