Chenoa amb cara de sorpresa.

Chenoa, preocupada per allò que amaga 'Tu cara me suena' sobre els seus guanyadors

Chenoa, molt sorpresa per l'última revelació sobre el programa

El passat 4 de març, Agoney va aconseguir guanyar la novena edició del programa d'imitacions d'Antena 3, Tu cara me suena. El cantant canari va imitar de manera sorprenent a Dimash amb SOS d'un terrien en détresse, una cançó que es caracteritza per la seva dificultat.

Agoney arrasa amb vots a Tu cara me suena

El públic va gaudir moltíssim amb la seva actuació i, per tant, li va atorgar el 53% dels vots. Agoney va confessar que «si ens fa il·lusió guanyar Tu cara me suena és per poder ajudar», ja que el guanyador reparteix 30.000 € a alguna ONG. En aquest cas, l'exconcursant d'Operación Triunfo va decidir distribuir els diners amb la resta de finalistes per a repartir-los a més organitzacions.

Els finalistes no van poder vèncer-lo, però sí que es van emportar l'aplaudiment del públic i la decisió d'Agoney de compartir 6.000 € amb cadascú. Nia Correia va ser la segona classificada amb un 26% dels vots; María Peláe, la tercera amb el 21%, i Eva Soriano, la quarta amb el 15%. Per acabar, Rasel va ser el cinquè classificat amb el 3% dels vots.

La trajectòria del guanyador al concurs va ser diversa. Ha aconseguit imitar personatges molt diferents com Frankkie Vall, Rauw Alejandro, Lady Gaga, Bruno Mars i Michael Jackson, entre molts d'altres. Així, doncs, es pot dir que el seu triomf és ben merescut.

El petó d'Agoney que deixa el públic sense paraules

Així mateix, Agoney va deixar el públic amb la boca oberta després del sorprenent petó que va protagonitzar a l'entrega de premis amb la seva parella, Marc Montojo, després de la seva victòria. L'enrenou va obligar el concursant a explicar que «no vaig voler declarar ni reivindicar res» i va assegurar que li va néixer de manera natural sense pensar en segones intencions. A més, recorda el pas pel programa d'Operación Triunfo dient: «Tota Espanya sap que no és el meu primer petó a la televisió».