Primer pla de Chenoa.

Chenoa reapareix i parla de l'absència que més mal li va fer a la seva boda

Chenoa se sincera com mai sobre l'absència que la va deixar trencada

Chenoa es va casar, fa unes setmanes, amb el conegut uròleg Miguel Sánchez Encinas en un enllaç del qual va parlar tothom. No només per l'espectacular emplaçament on es va fer, en una finca privada de l'illa idíl·lica de Mallorca.

Va ser una boda, la de l'exconcursant d'Operación Triunfo, en què molts dels que van ser companys de la mallorquina no van estar convidats. La veritat és que aquesta boda no va ser multitudinària i Chenoa volia fer un enllaç íntim dins d'allò que tenia pensat.

El cas és que l'artista ha parlat de com es troba actualment després de casar-se amb el seu marit Miguel. A més, s'ha referit a un dels companys del programa que té al record. Un d'ells segur que hagués estat convidat a la boda en cas que continués amb vida.

Chenoa confessa l'absència que més li va fer mal al seu enllaç amb Miguel

Parlem de l'exconcusant d'Operación Triunfo Àlex Casademunt, que va morir fa poc més d'un any a causa d'un accident de trànsit. La mort d'Àlex va deixar tots consternats i una de les que més va trencar completament va anar a la bona de Chenoa. Fa unes hores la mallorquina ha parlat del català.

Amb un vestit negre i lluint un escot pronunciat, la cantant assistia el darrer cap de setmana a la Gala Global Gift a Marbella per presentar l'acte amb Manuel Rulfo. Aquest és un actor mexicà conegut pel seu paper la sèrie El abogado del Lincoln. L'artista, fent de presentadora de la gala, va reconèixer que era un honor seguir donant suport a una causa tan important com aquesta 10 anys després d'haver començat a col·laborar-hi.

«En 10 anys, han estat molts sacrificis, sobretot, aquests darrere que ha estat tan difícil. Estem de celebració, farem 10 anys i jo estic des de la primera edició. Em sento molt contenta, molt emocionada», confessava.

Foto de Chenoa i el seu marit Miguel Sánchez.
Chenoa i Miguel Sánchez es van casar fa unes setmanes. | GTRES

A més d'expressar la seva satisfacció per aquest motiu, Chenoa no va poder defugir les preguntes sobre el seu enllaç i va respondre als reporters. La cantant confessava que, ja abans que es casés oficialment amb Miguel Sánchez Encinas, ella ja se sentia casada amb el seu marit. «Home, jo em sentia casada abans, però, ara, estic casada de debò».

«I molt bé, ho porto molt natural, molt bé, de veritat». Sobre la seva boda, dona gràcies per haver-la posposat per les restriccions de la COVID-19. «Un intent i tot el que va passar, però bé. Ja està fet i, a banda, estic contenta perquè ja tot flueix i tot segueix endavant».

Chenoa revela que Àlex Casademunt sí que hagués estat convidat a la seva boda

La cantant ha estat sincera en parlar sobre un dels exconcursants d'Operación Triunfo a qui tenia més afecte. Parlem d'Àlex Casademunt, i aquest hauria estat un dels convidats a l'enllaç segons la cantant.

A més, la cantant va afirmar que tant els seus companys com ella sempre ho tenen al cap cada dia. «Sí, és clar. Jo crec que nosaltres això ho tenim sempre molt present», ha dit fa uns dies.

Així doncs, Chenoa espera rescabalar-se d'aquella boda en què van faltar gairebé tots els seus companys, excepte Natalia o Gisela, i celebrar una reunió amb la resta de companys.

«Bé, a veure si podem fer la festa del grup. Això de l'estiu és dispers tot. Però bé, sí, a veure si podem fer alguna cosa», ha deixat caure per veure si algun d'ells porta a terme les seves paraules.

▶️ El ex de Chenoa le manda un severo aviso: Que tenga cuidado