Primer pla de Belén Esteban somrient

Belén Esteban confirma els rumors sobre el bebè que està amagant Julia Janeiro

Belén vol començar de zero

Belén Esteban fa més de dues dècades que entreté el públic amb la seva vida privada i està acostumada a compartir-ho tot. No ha tingut cap pudor de seure a Viernes Deluxe per deixar clar que els darrers mesos de la seva vida han estat realment complicada. Va tenir un accident a Sálvame i des d'aquell moment l'han d'operada cinc cops, així que ha estat desesperada.

Belén Esteban ha deixat clar que ha superat les seves crisis personals gràcies a una persona: el seu marit Miguel, el gran amor de la seva vida. El conductor d'ambulàncies no se n'ha separat i li ha donat el seu suport en tot el que és necessari perquè coneixia la gravetat de la situació.

Tot ha estat en silenci perquè Esteban no se sentia preparada per compartir el que estava passant en realitat.

Belén ha sorprès tothom en revelar que Jesulín de Ubrique i la seva família s'han «preocupat» i «han preguntat» pel seu estat. Aquest detall ha marcat un abans i un després en la història dels Janeiro, de fet Belén ha aprofitat per confinar un rumor. Ha explicat que la seva filla Andreíta coneix Hugo, el nen que María José Campanario vol protegir.

Julia Janeiro, germana d'Andrea, sap perfectament que ha de tenir molt de compte amb Hugo i no ha comès cap error. Treballa a les xarxes socials i comparteix la seva rutina amb el públic, però no ha publicat res relacionat amb el seu germà. Ho està amagant per ordres de la seva família, és evident que no hi ha res fosc darrere d'aquesta decisió.

Belén ha donat la cara per Julia més d'una vegada perquè sap que mai no ha tingut res a veure en els conflictes familiars. La influencer es manté al marge de la premsa del cor i mai no ha tingut la temptació de vendre la seva vida privada. Té un comportament semblant al d'Andreíta, potser per això hi tenen una relació tan bona.

Belén Esteban parla més clar que mai

Belén està cansada de lluitar contra el pare de la seva filla, així que ha fet un pas endavant per signar una treva. «Igual que he parlat malament de Jesús en altres sentits, aquesta vegada vull dir que estic molt contenta de com està la situació». Ha corroborat que el torero ha reprès el contacte amb Andreita i que el pare i la filla estan cada cop més a prop.

Esteban també ha reconegut que els rumors eren certs: Andrea ha visitat Hugo, el bebè més popular de la premsa rosa. «Sí, coneix la persona que ha vingut, tot està bé i correcte», ha revelat a Viernes Deluxe. María José Campanario no vol que ningú parli del seu nen, encara que sigui per a bé, per això aquestes paraules podrien portar conseqüències.

Primer pla de Julia Janeiro.
Belén Esteban sap que la germana d'Andrea està actuant correctament. | Instagram

Julia Janeiro ha estat la primera a patir les conseqüències de la fama, ja que es va enfrontar al problema quan va complir la majoria d'edat. Un núvol de fotògrafs no van parar fins a trobar el seu parador i una coneguda revista en va treure una edició especial. Tothom volia conèixer la filla de Jesulín de Ubrique i tenien una excusa: Campanario havia jugat amb ella a la premsa.

Belén Esteban envia un missatge a la mare de Julia

Belén ha travessat un moment delicat i per a ella és important que certes persones s'hi hagin preocupat. María José Campanario i Jesulín de Ubrique ho han fet, així que els ha enviat un missatge d'agraïment.

«Vull donar l'enhorabona a María José i Jesús per l'arribada del quart fill de Jesús i del tercer de María José. Per la part que em toca, estic molt feliç i estem molt feliços», ha explicat durant la seva entrevista. No queda res dels conflictes familiars, ara estan units per una mateixa causa: el benestar dels més petits, els que més pateixen.