Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Ana Obregón amb el rostre seriós

Ana Obregón confirma el rumor sobre la seva situació i anuncia que no farà el pas

Ana Obregón confessa que no està preparada

Ana Obregón ha deixat de ser la dona freda que captivava els periodistes del cor per convertir-se en una cara especial per a molts. El seu esperit de superació ha servit per deixar clar quelcom important: l'amor és capaç de fer qualsevol cosa.

L'actriu adorava el seu fill Aless i gràcies a aquest sentiment està tirant endavant, però encara li queda camí per recórrer.

Ana Obregón ha confirmat que es troba millor, a poc a poc va recuperant la salut perquè sap que no li queda cap altra opció. Per això, ha acceptat participar en una nova pel·lícula que promet ser un èxit, de fet el director està encantat amb ella. El rodatge començarà pròximament i tot fa pensar que el projecte avançarà a passos de gegant.

Ana compartirà escena amb artistes de la talla de Carme Maura o Macarena Gómez, coneguda pel seu paper a la sèrie La que se avecina. L'ex d'Alessandro Lequio s'incorpora a un selecte elenc d'estrelles que s'han proposat revolucionar la pantalla gran. Els espectadors volen conèixer més detalls del projecte, però caldrà esperar un temps.

Ana Obregón està passant l'estiu a Mallorca perquè s'ha compromès a fer un projecte rellevant: acabar d'escriure el llibre del seu fill. Està centrada en aquest objectiu i quan ho hagi aconseguit començarà a rodar amb Paco Arango, el seu nou director. El que li ha cridat més l'atenció d'aquesta pel·lícula és que part de la recaptació anirà per a causes benèfiques.

Obregón ha aprofitat el moment per fer un anunci important al portal Vanitatis: no està preparada per abandonar el dol. Des que va morir Aless Lequio només vesteix de blanc o de negre, no vol utilitzar un altre color. Tot i que està millor de salut, encara vol esperar un temps fins a fer aquest pas tan crucial per a ella.

Ana Obregón prefereix esperar un temps

Ana ha deixat clar que segueix dempeus gràcies al seu fill, ja que ell no voldria que renunciés a ser feliç per res del món. La trista mort d'Aless li ha fet més humana i el públic segueix amb entusiasme tots els seus moviments, mai no està sola. L'actriu ha comprès que s'ha de mostrar tal com és, per això no s'ha tornat a posar cap màscara.

«Fa dos anys que vesteixo blanc i negre, que són els dos colors de dol en budisme i a Occident», explica en un to amable. Enrere van quedar els vestits que la van convertir en una icona, ara només vol mostrar alguna cosa: la seva bondat. «No em sento preparada encara per portar colors», declara intentant aclarir l'assumpte.

Primer pla de Ana Obregón
Ana Obregón vol tornar a ser feliç. | GTRES

Ana Obregón s'ha convertit en la nova font d'inspiració de Paco, un director creatiu que sempre treballa amb les estrelles més cotitzades. La incorporació de l'ex de Lequio ha revalorat la pel·lícula, ja que sempre ha tingut un talent imparable. Ha après dels millors i està disposada a continuar evolucionant, tot i que vol marcar el seu ritme.

Ana Obregón sempre està acompanyada

Ana Obregón s'ha envoltat d'un grup d'amics fantàstic, sobretot passa temps amb Susana Uribarri, la seva representant. Ha estat ella qui s'ha encarregat de gestionar el darrer projecte de l'actriu i sempre l'ha animada a mostrar el seu talent. Durant uns anys, la premsa en va tenir un mal concepte, però en els darrers temps la situació és diferent.

Obregón ha demostrat que és una dona valenta, capaç de fer qualsevol cosa per honorar la memòria del seu fill. Ha muntat una organització que porta el seu nom, escriu un llibre que va començar ell i ha reprès la seva carrera cinematogràfica. La seva nova pel·lícula no farà més que consolidar un regnat que ja està ple d'èxits.