Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Amancio Ortega

Amancio Ortega, enxampat en actitud compromesa mentre la seva filla segueix dissimulant

Amancio Ortega ha estat vist com no es podia esperar

Amancio Ortega , malgrat ser un dels homes més rics d'Espanya, és força discret en la seva vida privada. Tot i això, ara ha estat enxampat quan gaudia del seu temps lleure. I el que ha sorprès de les imatges que s'han pres és la manera com ha aparegut.

L'empresari ha estat captat fent ús d'una crossa per caminar, cosa que ha cridat poderosament l'atenció.

Amancio Ortega, amb crossa

El creador de l'imperi Inditex va acudir el dia 15 de juliol passat al gallec al Centre Hípic Casa Novas, ubicat a Arteixo. I és que en aquest se celebrava el Concurs Internacional de Salts de La Corunya.

A les cinc de la tarda tocades va ser quan Amancio va aparèixer pel recinte i la seva arribada va generar comentaris. En concret, aquests van sorgir perquè ell caminava fent ús d'una crossa. Això sí, malgrat la situació es va poder moure sense problemes i accedir a la zona VIP.

Primer pla del personatge
Amancio Ortega va aparèixer al centre hípic caminant amb crossa | La Notícia Digital

Allí es va reunir amb la seva néta Matilda i amb la seva filla Marta, actual presidenta del negoci familiar. Dona aquesta que coneixia perfectament la situació de salut del seu pare i que en cap moment no es va estranyar que caminés amb ajuda. Li va donar absoluta normalitat.

Com és lògic, són nombrosos els rumors que han sorgit respecte a què li passa a Ortega. I ha estat el diari ABC el que ha sembla haver tancat els mateixos. Ho ha fet desvetllant que ha parlat amb algú proper a l'empresari i que li ha tret 'ferro a l'assumpte'.

Pel que sembla, li ha comunicat que simplement es deu a una “lesió lleu” que no revesteix cap mena de gravetat. Això sí, no ha volgut entrar en detalls a l'hora de revelar què li ha passat.

Amancio Ortega i els seus problemes de salut

L'empresari d'origen lleonès afronta ara un petit contratemps respecte al seu estat físic. Però la veritat és que en els darrers anys ha tingut altres problemes de salut i greus. En efecte, cal recordar que fa un temps va patir un càncer.

Quan va afrontar aquesta dura malaltia no va voler revelar el seu estat i no es va arribar a filtrar a la premsa. És cert que després, una vegada superada, no va dubtar a confessar-la, com va quedar recollit al llibre Así es Amancio Ortega, l'home que va crear Zara .

Primer pla del personatge
El problema més seriós de salut el va tenir fa anys | Cedida

Va afirmar que havia tingut un petit tumor i que, encara que no havia hagut de sotmetre's a quimioteràpia, sí que va haver de ser intervingut.

Aquest episodi va ser el més complicat de la seva vida i el que, com va explicar, li va generar molta por. Afortunadament tot va sortir bé. Des de llavors el que sempre demana és “salut i llum perquè m'ajudi a fer les coses bé fins al final”.