Chenoa, de vacances i tothom es pregunta el mateix: «Qui és aquesta nena?»

La cantant passa uns dies amb la seva parella, Miguel Sánchez Encinas, a Mallorca

Chenoa posant abans d'una gala de 'Tu cara me suena'
Chenoa està de vacances a Mallorca amb Miguel Sánchez Encinas i la filla d'aquest. | Antena 3

Chenoa i el seu promès Miguel Sánchez Encinas gaudeixen aquests dies d'uns dies de vacances, després de no haver-se pogut casar per culpa de la pandèmia de coronavirus. El passat 14 de juny era la data triada per la parella per contraure matrimoni, però la situació d'alerta sanitària va ajornar l'enllaç fins a l'any que ve.

Tot i l'ajornament del casament, Chenoa ha avançat a la revista 'Hola' que els plans de boda segueixen endavant de cara a l'any vinent Així, tret que hi hagi nous inconvenients, la parella espera passar per l'altar durant l'any 2021. Chenoa i Miguel no han estat els únics que han hagut d'ajornar el casament, una circumstància, però, que no els ha tret l'alegria i la felicitat.

Encara que no hi ha hagut boda, la flamant parella ha escollit Mallorca com a destinació per passar uns dies en família. Chenoa ha estat captada per les càmeres en actitud molt afectuosa amb Miguel Sánchez Encinas i la filla d'aquest, que els ha acompanyat en aquestes vacances. L'artista balear sent devoció per la filla de Miguel i l'estima com si fos la seva pròpia filla.

Una família feliç

La connexió entre les dues també és evident, i cal dir que Chenoa, Miguel i la seva filla formen una família excel·lent. El futur matrimoni està gaudint d'aquestes peculiars vacances, així com del bon temps que està fent a Mallorca.

Chenoa, Miguel Sánchez Alzines i la seva filla de vacances a Mallorca. 9 juliol 2020
La família gaudeixen aquests dies d'unes vacances especials a Mallorca. | CatalunyaDiari

La cantant sempre ha manifestat l'immens amor que té per la filla del seu promès. Sempre ha dit que no és la seva filla biològica però que l'estima com a tal. L'estampa familiar és idíl·lica. Alguns, fins i tot, s'han sorprès pel fet de veure la nena, ja que sembla la seva filla. «Qui és aquesta nena?», s'han preguntat molts

Aquestes vacances són una petita aturada en l'activitat de Chenoa, que té molt clar el seu futur. L'artista seguirà amb la seva carrera musical i aprofitarà aquest any per continuar amb els preparatius del casament. Chenoa, de moment, segueix molt activa en les seves xarxes socials, especialment a Instagram, on durant el confinament va mostrar el seu dia a dia, mentre que ara ensenya els estilismes que fa servir cada dia.


Comentaris

envia el comentari