Pablo Urdangarin, en el punt de mira de la premsa: Els secrets del nebot del rei

El jove actualment juga a handbol a França

Pau Urdangarin jugant a l'handbol a Nantes
Pablo Urdangarin està molt ben valorat a França | Catalunya Diari

Victòria Frederica i Froilà són amb molta diferència els nebots més populars del rei Felip. Les seves polèmiques vides els han situat en el focus mediàtic. No obstant això, el monarca té un altre nebot que actualment és molt popular a França. Es tracta de Pablo Urdangarin.

El fill d'Iñaki Urdangarin és probablement un dels nebots més tímids de Felip. El jove mai s'ha ficat en embolics, o almenys no han sortit publicats per la premsa. Pablo Urdangarin s'està llaurant un bon futur en el món de l'esport, actualment milita en l'equip filial d'handbol de l'HBC Nantes des del passat mes de setembre, després del seu pas pel TSV Hannover.

Pablo està seguint els passos del seu pare en el món de l'handbol. A causa del seu actual equip, el nebot del rei està vivint a Nantes. Allà, a França, el jove no passa tan desapercebut com a Espanya.

La prestigiosa publicació 'Point de Vue' l'ha inclòs en un article que reuneix a personalitats, i que han batejat com els nous solters i solteres als quals no treure l'ull. Per a la premsa francesa el jove de 19 anys s'ha convertit en un dels solters més influents de país.

El reportatge titulat 'Qui són els solters més destacats de l'elit?' inclou a altres membres joves de l'alta societat com Alexandre d'Arenberg, la princesa Louise d'Orléans o Maria Francisca de Portugal.

En aquesta mateixa publicació situen a Pablo com un jove que mai ha amagat la seva ambició de seguir els passos del seu pare en convertir-se en un dels millors jugadors de la seva generació.

La vida de Pablo Urdangarin a França

Doncs bé, mentre que Pablo Urdangarin és un complet desconegut a Espanya, a França és un autèntic solter d'or. El jove de moment està molt centrat en l'handbol, esport en el qual ha aconseguit ficar el cap i trobar un bon equip.

De moment juga en l'equip filial de l'HBC Nantes, encara que en alguna ocasió ha anat convocat pel primer equip. El gran somni del nebot del rei Felip  és poder arribar a disputar trobades amb la Selecció Espanyola d'Handbol, i fins i tot fer de capità. Recordem, a més, que Pablo Nicolás Sebastián Urdangarin i Borbó és vuitè en la línia de successió al tron espanyol.


Comentaris

envia el comentari