Nou xou reial: Victòria Frederica, fora de control, va a una festa en plena pandèmia

No és la primera vegada que la jove no compleix amb les normes

Victoria Federica
Victòria Frederica està en el punt de mira de molts | Catalunya Diari

Victòria Frederica, la filla petita de la infanta Elena i Jaime de Marichalar, no ha deixat de ser notícia en tot el confinament. La neboda dels reis ha estat molt criticada durant aquests mesos, i és que tot va començar quan es va traslladar fins a Andalusia un cop s'havia declarat l'estat d'alarma pel coronavirus. 

Desplaçament entre províncies i festes amb amics

Res més començar el confinament, la jove va abandonar Madrid per anar-se'n a Jaén (Andalusia) amb el seu nuvi, el DJ Bárcenas. Tots dos van passar allà la quarantena, envoltats de més amics amb els qui no paraven de celebrar festes i barbacoes com si es tractés d'unes vacances. Poc després van tornar a Madrid quan encara no es podia viatjar entre províncies, on van compartir imatges en una luxosa terrassa de la ciutat. Des de llavors, molts han prestat especial atenció als moviments de Victòria Frederica, que ja gairebé ha superat al seu germà Froilán en el que a polèmiques es refereix. 

La filla de la infanta Elena acostuma a ficar-se en embolics, i és que sembla que les normes no van amb ella. Ara ho ha tornat a fer, i segons publica '20 minutos', Victòria Frederica ha gaudit recentment d'una nit amb amics a la terrassa de Marina Beach de València. És habitual que en aquest tipus de festes la gent no segueixi les normes bàsiques d'higiene i seguretat com són l'ús de mascareta o la distància social. 

La nova festa de Victòria Frederica

Tal com afirma el citat mitjà, la jove va estar envoltada de moltes persones sense mascareta durant tota la nit, i a més a més la néta dels reis emèrits va estar al local fins que van tancar les portes a la matinada. Algunes fonts han informat que s'ha iniciat una investigació per conèixer si en aquesta festa on hi va acudir Victòria Frederica es va posar en risc la salut dels assistents. 

Victòria Frederica és cada vegada més qüestionada pel seu comportament. Molts s'han cansat d'aquestes actituds irresponsables, i sobretot del seu cas omís a les normes establertes per no propagar el coronavirus. Aquesta pandèmia ha deixat milers de morts arreu del país, i és de vital importància complir amb les normes per evitar lamentar més víctimes. 


Comentaris

envia el comentari