Blanca de Borbón, prima del rey emérito Juan Carlos I

Vergonyós robatori a l'associació sense ànim de lucre de cosina del rei Joan Carles

Blanca de Borbó va ser robada per la tresorera de la seva associació solidària

Blanca de Borbó, cosina del rei Joan Carles, ha fet públic un dels seus últims incidents: ha estat víctima d'un robatori. Segons ha explicat al diari 'La Razón', «una persona que col·laborava amb mi en la meva associació sense ànim de lucre 'Proyectos de vida', la qual ajuda a gent necessitada, ens ha robat els diners que hi havia al nostre local i s'ha emportat, fins i tot, tots els mobles».

«Ens va enganyar miserablement»

«Després ens vam assabentar que aquesta dona és esquizofrènica i bipolar, ens va enganyar miserablement, la seva única intenció era emportar-se tot el que pogués robar-nos. Ho va fer quan no hi havia ningú, va arrasar el local, només ens ha deixat els claus de la paret, va entrar diverses nits, ajudada per altres persones, a la nostra seu. Es diu Dolors i la coneixen tots a El Escorial», continua el seu relat.

La familiar dels Borbó, a més, assegura que ho van fer durant el confinament, saltant-se la normativa que hi havia per l'estat d'alarma. «El local estava tancat per la pandèmia i les normes de confinament, i va aprofitar la nostra absència. Uns veïns la van veure treure un sofà... És una vergonya. I per a més escarni, la veiem pel poble i se'n riu a la nostra cara», explica la cosina del rei emèrit.

«S'ha de ser mala gent per actuar com ho va fer»

«Estem parlant d'una dona a la qual vaig tenir d'acollida a casa meva tot un any, perquè no tenia diners per mantenir-se, a qui vaig donar el meu afecte i el meu suport... Ha estat una  traïció fastigosa. Cal ser mala gent per actuar com ho va fer», afirma Blanca de Borbó.

Després de saber aquesta trista notícia, són molts els anònims que estan donant menjar, roba i estris a l'associació de Blanca de Borbó perquè puguin seguir amb la seva acció solidària. El robatori va ser denunciat fa un mes a la comissaria de la Guàrdia Civil de San Lorenzo de El Escorial.