Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Miguel Ángel Muñoz y su 'tata' Luisa en un directo en Instagram.

Miguel Ángel Muñoz, trencat de llàgrimes en acomiadar-se de la seva àvia després del confinament

Luisa Cantero de 95 anys d'edat ara té amb compte d'Instagram, Twitter, Facebook, TikTok i fins i tot el seu propi canal de YouTube.
Miguel Ángel Muñoz i el seu 'tata' Luisa a un directe a Instagram.
Luisa Cantero és realment germana de l'àvia de Miquel Àngel Muñoz. | Instagram

Miguel Ángel Muñoz  ha passat la  millor quarantena  que podia tenir en companyia de la seva 'tata' Luisa. L'actor es va confinar durant tot l'estat d'alarma amb la germana de la seva àvia per cuidar-la i introduir-la al món de les xarxes socials.

Tres mesos després, Luisa Cantero  de 95 anys d'edat  ara té el seu propi compte d'Instagram, Twitter, Facebook, TikTok i fins i tot el seu canal de YouTube. A més, té una pàgina web 'www.soylatatareal.com' on ven una samarreta solidària amb la seva imatge per recaptar fons i ajudar a les persones més perjudicades per la crisi del coronavirus.

Miguel Ángel Muñoz s'acomiada de la seva tata després de 120 dies confinats

L'actor i la seva àvia han compartit nombrosos moments entranyables, reflexions i rutines del dia a dia a través del seu propi programa a Instagram: 'CuarenTATA'. Després 120 dies de confinament, l'actor ha hagut de tornar a la seva feina i ha donat per finalitzada una etapa que els ha servit a tots dos per estrènyer encara més el seu vinclefamiliar.

Abans de marxar,  Miguel Ángel Muñoz  ha publicat un  emotiu vídeo on s'acomiada de la seva tata i li agraeix tots els moments viscuts.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Així acabem els programes de #CuarenTATA ... Emocionats i feliços pel que hem passat junts en aquests més de 120 dies ... @soylatatareal em va ensenyar a planxar, cosir, fregar, tenir cura de les seves plantetes, a tenir més paciència, més acceptació, més fe, a valorar més el flamenc i tantes coses més ... Jo li vaig descobrir el món tecnològic i ara té IG, Twitter, Fb, TikTok i fins i tot el seu propi canal de YouTube. A més de pàgina web "www.soylatatareal.com" on ven una samarreta solidària amb la seva imatge i un joc perquè passem temps de qualitat amb els nostres majors, inspirat en el nostre programa "CuarenTATA", que hem fet durant 100 dies seguits, per ajudar a totes aquelles persones que ho estaven passant malament durant el confinament i així poguessin desconnectar de la dura situació veient a aquest angelet caigut de cel que es diu Luisa Cantero. Quina sort la meva per tenir-te tan a prop #Tata. t'estimo

Una publicació compartida de Miguel Angel Muñoz (@miguelamunoz) el

«Així acabem #CuarenTATA ... Emocionats i feliços pel que hem passat junts en aquests més de 120 dies ... La meva 'tata' em va ensenyar a  planxar, cosir, fregar, tenir cura de les seves plantetes, a tenir més paciència, més acceptació, més fe, a valorar més el flamenc i tantes coses més ...» ha escrit en l'última publicació.

Miguel Ángel Muñoz  s'ha emocionat en recordar tots els moments viscuts i ha reconegut que li està  costant molt tornar a la seva rutina. «Toca tornar a les meves coses, he de treballar, però si fos per mi em quedaria tot el dia amb tu», li deia l'actor al mentre es netejava les llàgrimes.