Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La Princesa Leonor en una imagen de archivo con fondo oscuro

Les primeres paraules d'Elionor després de saber-se que té el seu primer nòvio

Les primeres paraules que s'han pogut escoltar a Elionor després de saltar la notícia del seu festeig a la premsa

La Princesa Elionor en una imatge d'arxiu amb fons fosc
La Princesa Elionor compta amb tot el suport i la confiança de Rei Felip VI | Catalunya Diari

Fa uns dies la premsa rosa treia a la llum la notícia que laprincesa Elionor havia trobat el seu primer amor. De moment no es coneix massa sobre el jove, però sí se sap que és de molt bona família i van junts a l'escola. Segons s'ha sabut, la notícia no va agradar gaire a la seva mare, la  Reina Letícia, qui es rumoreja que ja ho sabia d'abans i no havia dit res.

Després de saltar a la llum la notícia del seu festeig, la Princesa Elionor ha pronunciat les seves primeres paraules.  La princesa compta amb tot el suport i la confiança de Rei Felip VI, és per això que ja ha participat en diversos actes oficials i en diverses reunions amb grans personalitats.

La princesa Elionor va tenir un tracte excel·lent durant la cerimònia

Les primeres paraules que s'han pogut escoltar a Elionor després de saltar la notícia del seu festeig a la premsa han estat en els Premis Princesa de Girona 2020. Malgrat que la celebració de l'esdeveniment va ser mitjançant videoconferència, la princesa va destacar amb escreix en les seves funcions.

A la videoconferència també hi van participar Francisco Belli, president de la fundació i Monica Margarit, directora de la fundació. Amb tan sols 14 anys, Elionor es va desenvolupar perfectament i va ser l'orgull de Rei Felip VI. Les sensacions ja havien estat molt bones i satisfactòries el dia en què la Princesa va debutar en un esdeveniment precisament en la mateixa cerimònia.

La primogènita va fer posat dels seus dots culturals i va saludar els assistents en català. A més, va lamentar que no es pogués dur a terme la cerimònia de premis de manera normal, ja que va haver de ser mitjançant videoconferència per la crisi sanitària del coronavirus.

Els guanyadors  van ser el cineasta Guillermo García López; Pepita Marín Rei-Stolle, com emprenedora; el químic Rubén Darío Costa Riquelme i Guillermo Martínez Gauna-Vives en l'àmbit tecnològic i innovador.

Per a l'ocasió, l'estilisme de la primogènita dels reis va ser perfectament escollit. Es va presentar amb una peça amb un estampat de lunars negres i va tenir una actitud exemplar a l'utilitzar mascareta. A més, el seu maneig de la situació va ser exquisit.