Jaime Peñafiel en un entierro

Jaime Peñafiel explica tota la veritat sobre el nòvio de la princesa Elionor

L'expert en la Casa Reial opina sobre l'última hora del primer amor d'Elionor

La notícia bomba de la Casa Reial saltava als mitjans aquest dilluns, 29 de juny. La reina Letícia hauria clamat al cel en descobrir que la seva filla, la princesa Elionor, podria tenir nòvio. «La reina Letícia hauria posat el crit al cel en assabentar-se que la seva hereva surt amb un company de classe, pertanyent a una de les famílies més adinerades de Madrid» publicava un mitjà argentí.

La sonora exclusiva real aprofundia més en la identitat del presumpte primer amor de la futura reina d'Espanya, assegurant que «tindria una privilegiada posició econòmica i ja hauria estat vist gaudint dels llocs més luxosos i exclusius de Madrid». Tot i que no es coneix la identitat del jove, assenyalen que «seria membre d'una de les famílies més adinerades de la capital espanyola».

La sorpresa amb què alguns mitjans espanyols van rebre la notícia sobre l'enamorament d'Elionor, han propiciat que Jaime Peñafiel, coneixedor dels secrets palatins, es pronunciï al respecte, i ho ha fet traient versemblança a la notícia.

L'expert en la Casa Reial manifestava a Cuatro la seva opinió, i ho feia mitjançant una intervenció al programa 'Todo es mentira' presentat per Risto Mejide. «És una notícia ridícula, Elionor no es relaciona amb ningú fora de l'escola. És una invenció» opina Jaime Peñafiel. «La notícia em sembla tan absurda i tan ridícula com la notícia que es va publicar fa uns mesos a Alemanya, que deia que la reina Letícia estava embarassada» assenyalava Peñafiel.

«És una nena de 14 anys que, com va dir el seu avi Joan Carles, cal deixar-la en pau» continuava exposant el periodista, sense donar crèdit a la notícia que han publicat en el mitjà argentí. «No té cap mena de credibilitat, algú s'ha inventat això perquè no hi havia res més que inventar-se, cosa que em sembla ridícula. És tan ridícul com parlar d'Elionor com a futura reina d'Espanya» sentenciava de manera rotunda Jaime Peñafiel.