App GRATIS:

📱Les teves notícies preferides ara a un click, baixa't gratis l'App de Catalunya Diari clicant aquí. T'ESPEREM!

'Bomba' a la Casa Reial: la princesa Elionor ja té nòvio

Es tracta d'un jove d'una família adinerada que estudia a l'exclusiu col·legi de la filla dels Reis

Imatge d'arxiu de la Princesa Leonor
La Princesa Elionor té xicot, segons una revista de la premsa llatinoamericana | Catalunya Diari

La princesa Elionor tenia un secret molt ben guardat fins fa pocs dies i no és altre que l'anonimat del seu xicot. La premsa llatinoamericana ha revolucionat les xarxes socials després de trobar-li parella a la princesa Elionor, una exclusiva que a Espanya no havia sortit a la llum pública fins al moment.

La família del xicot d'Elionor tindria una privilegiada posició econòmica

Segons publica la revista 'Caras', tot apunta que l'hereva de la Corona espanyola hauria trobat l'amor en un dels seus companys de l'exclusiu col·legi madrileny 'Santa María de los Rosales', on estudien les dues Infantes des de fa molts anys.

La reina Letizia i la seva filla, la princesa Elionor
La reina Letícia i el rei Felip VI estarien en contra d'aquesta suposada relació sentimental d'Elionor | Catalunya Diari

Encara que de moment no sabem de qui es tracta, segons publiquen els mitjans de Llatinoamèrica, el jove que està enamorat d'Elionor seria membre d'una de les famílies més riques de la capital espanyola. A més, la seva família gaudiria d'una privilegiada posició econòmica, i el jove hauria estat vist gaudint dels llocs més luxosos i exclusius de Madrid.

Els Reis estarien en desacord amb la relació sentimental de la princesa Elionor

Segons el mitjà que ha tret a la llum aquesta sorprenent notícia, Felip i Letícia coneixerien aquesta suposada relació sentimental d'Elionor amb el seu company de col·legi, i estarien en desacord amb aquest festeig. Tots dos li haurien comunicat a la seva filla que no els hi fa molta gràcia que  Elionor segueixi endavant amb aquest jove ric de Madrid.

A més, la coneguda revista 'Caras' esmenta que la princesa  Elionor hauria manifestat rebel·lia després de conèixer la postura dels Reis d'Espanya i seguiria mantenint la relació amb el seu suposat nuvi. Veurem si finalment  Elionor fa cas als seus pares o es deixa portar per aquest primer amor de joventut.


Comentaris

envia el comentari