Preocupació per la salut de Chiqui de 'Gran Hermano': ingressada a l'hospital

L'ex de 'Gran Hermano' està hospitalitzada

Chiqui, exconcursant de 'Gran Hermano' en un plató de Telecinco
Chiqui està ingressada a l'hospital | Telecinco

En els últims anys, l'univers de Telecinco ha tret a la llum a nombrosos famosos que actualment copen tot el protagonisme mediàtic. Malgrat això, altres ja no són tan coneguts com abans. Un dels casos més peculiars és el d'Almudena Martínez, probablement aquest nom no digui res a ningú, però la cosa canvia si parlem del seu sobrenom, Chiqui.

L'exconcursant de 'Gran Hermano' va saltar a la fama després d'arribar a les últimes setmanes del 'reality'. La seva popularitat la va portar a ser col·laboradora de 'Sálvame', el programa presentat per Jorge Javier Vázquez, on Chiqui va arribar a tenir fins a una secció pròpia. Fa relativament poc ha estat notícia després de confirmar la seva ruptura definitiva, ja que ella i Borja, el pare de les seves filles ja no estan junts.

La cosa no ha acabat bé entre ells pel fet que la seva separació ha generat una intensa disputa entre ells. Aquest ha estat sens dubte l'any més complicat per a l'exconcursant de 'Gran Hermano' i 'Supervivientes' que, a més de tenir greus problemes econòmics, ara ha estat notícia per un sobtat ingrés hospitalari.

L'última vegada que l'ex de Borja va acudir a 'Sálvame' va ser a l'octubre per parlar malament d'ell. Fins i tot els seus pares també es van ficar pel mig, després de veure com la seva filla patia tant pel pare de les seves filles.

Chiqui, ingressada a l'hospital

Un terrible any per Chiqui, que ara ha vist com a tots aquests problemes se li ha sumat un petit ensurt. En les seves històries d'Instagram ha mostrat una fotografia en què apareix ingressada a l'hospital. Després d'això ha causat l'enrenou de tots els mitjans que s'han volgut interessar per l'estat de salut de l'excol·laboradora de 'Sálvame'.

Chiqui no ha donat cap detall sobre el problema de salut que té ni el motiu pel qual ha hagut de ser ingressada. Tots els seus fans esperen que no sigui res greu i que es pugui recuperar al més aviat possible. «A poc a poc», ha escrit l'exconcursant de 'Gran Hermano'. Caldrà esperar per saber què passarà amb les seves filles, que segurament estiguin amb el seu pare en aquests moments.

Tant Borja com Chiqui mantenen una guerra per tot el que envolta a la seva separació. De moment, l'ex de Chiqui no ha fet cap mena de declaració sobre l'estat de salut de la mare dels seus fills. El programa de 'Sálvame' segurament fa un especial seguiment a l'evolució d'Almudena Martínez.

El que ha demostrat la murciana durant tots aquests anys és que és una autèntica guerrera. El seu caràcter fort va deixar a tota la casa de 'Gran Hermano' cap per avall, ja que la caixera de supermercat en aquell temps es va quedar bastant a prop de guanyar el 'reality'.

És per això que anys després va ser escollida per formar part de la llista oficial de 'Supervivientes'. A Hondures va demostrar ser una gran concursant, tot i que també va tenir alguna picabaralla amb companys.

Tensa separació de Chiqui i Borja

Recentment, Chiqui ha canviat els seus mals hàbits alimentaris i s'ha bolcat en la dieta sana i en l'exercici, ja que vol demostrar a les seves filles que és una mare sana. Les nenes, Alma i Bella van néixer durant la relació que va mantenir amb Borja, però, ara tot això ha canviat, i l'ex de 'Gran Hermano' ja no està amb aquest.

Precisament, el seu ex també va ser notícia durant molts anys, ja que mentre Chiqui estava a Hondures participant en 'Supervivientes', ell li hauria estat deslleial amb diverses dones. En aquest aspecte, Almudena Martínez no ha tingut gens de sort, ja que ella estava profundament enamorada de la seva parella.


Comentaris

envia el comentari