El logo de Telecinco als estudis de la cadena

Decisió sense precedents amb la 13a temporada de 'La que se avecina'

La productora ja ha pres una decisió sobre la nova localització de la ficció

El passat mes d'agost, Alberto Caballero va anunciar a les seves xarxes socials que la temporada 12 no seria l'última de 'La que se avecina', però, es desconeixia com seria la continuació de la sèrie. Ara, 'FormulaTV' ha revelat en exclusiva com serà i on estarà ubicada la tretzena entrega de la ficció.

La productora està treballant en el nou edifici al qual es traslladaran els veïns més coneguts de la televisió espanyola. Durant 17 anys s'ha rodat 'Aquí no hay quien viva' i 'La que se avecina' en un plató ubicat a la Moraleja (Madrid) i no ha estat fins aquest moment que no han decidit canviar el lloc de rodatge.

El creador de la sèrie ja va avançar a l'estiu que la productora estava remenant diferents opcions, entre les quals es trobava la possibilitat de construir un edifici real que es convertís en la localització de la nova comunitat dels veïns de Montepinar i la de seguir rodant en un estudi.

«Fem servir diferents opcions perquè la sèrie guanyi en la part estètica i s'actualitzi. Volem veure si segueix sent una sèrie de plató o decorat natural», va explicar Alberto Caballero en una trobada digital amb els mitjans de comunicació.

«En aquest nou format plantegem que el carrer sigui de veritat. A la pandèmia ens ofereixen edificis de veritat. Podem mantenir la perifèria o portar-los al centre urbà. Estem dissenyant l'edifici que més joc ens doni, però no ho tenim decidit».

«Ens estan oferint pisos turístics que, com estan molt fotuts amb la pandèmia, de sobte veuen amb bons ulls la possibilitat de llogar un edifici sencer per a un rodatge». Finalment, han decidit realitzar un decorat per crear l'interior dels habitatges on seran allotjats els personatges de 'La que se avecina'.

La nova façana de 'La que se avecina'

D'altra banda, la façana estarà a l'exterior perquè pugui ser gravada amb llum natural i, d'aquesta manera, fer un salt en la qualitat respecte a les anteriors ficcions de la productora. Com succeeix amb altres sèries, com 'Amar es para siempre' o 'Servir y proteger', l'exterior de les naus dels estudis es convertirà en la nova façana dels veïns de Montepinar.

Malgrat que s'han pogut conèixer aquests detalls, encara no s'ha acordat el lloc exacte en el qual estarà ubicada la nova comunitat de la ficció, ni tampoc el plató on serà rodada. Respecte als personatges que continuaran, Alberto Caballero va afirmar que tots els actors que volguessin podrien seguir formant part de l'elenc de la ficció. De moment, la productora es troba negociant diverses opcions amb tres estudis diferents d'entre 2.000 i 2.200 metres distribuïts en dos platós.

La tretzena temporada de 'La que se avecina' començarà a gravar-se el setembre del 2021, quan finalitzi el rodatge del tercer lliurament de 'El pueblo', per tant, els episodis no seran emesos fins a l'any 2022. Amazon Prime Vídeo estrenarà el 8 de gener del pròxim any, l'última tanda de capítols del dotzè lliurament de la ficció, l'adéu a Montepinar.

13 anys en antena

'La que se avecina' és una producció de 'Contubernio Films' amb 'Mediaset Espanya' i està distribuïda pel grup 'Mediterrània Mediaset Espanya' que dirigeixen Laura Caballero i Miguel Albadalejo. La primera temporada de la ficció va començar els seus enregistraments al febrer de l'any 2007 i van finalitzar al juny d'aquest mateix any. Per al rodatge de la sèrie es va construir un gran estudi de 1800 metres quadrats i dues plantes.