Primer pla de Christian Gálvez.

Christian Gálvez deixa la casa buida sense donar explicacions: té una nova il·lusió

Christian Gálvez ha fet les maletes

Christian Gálvez li ha donat un nou cop a la seva exdona, Almudena Cid. El presentador de Mediaset Espanya ha deixat la seva casa totalment buida després de prendre una decisió important.

Tot apunta que la relació entre l'escriptor i Patricia Pardo va vent en popa. Durant tots aquests mesos, la parella no ha deixat de dedicar-se diverses declaracions d'amor públicament, tot i saber que a l'exgimnasta li ha costat superar el seu divorci.

Fa uns sis mesos, Christian Gálvez va decidir posar punt final al seu matrimoni després de més de 15 anys de relació i 11 de casats. Aquesta notícia va agafar per sorpresa la família de l'esportista que, en cap moment, no es van veure venir allò que estava passant.

«A Almudena la va deixar de manera sorprenent, sense explicacions, i ara ja té un perquè», va assegurar al seu moment el portaveu de la família en la revista Semana. «Tots els que la volem estem sorpresos. Les setmanes prèvies li va enviar un ram de roses i li va posar al llit: "tens les claus del meu cor". Fins i tot van fer una reforma a casa».

Després de signar els papers de divorci, Almudena Cid es va quedar amb un àtic valorat en 225.000 euros, dues places de garatge, un cotxe i una furgoneta. Mentre que el presentador va poder conservar la casa on tots dos havien conviscut fins abans de la ruptura.

Primer pla de Christian Gálvez.
Christian Gálvez és més feliç que mai. | GTRES

Ara, Christian Gálvez ha buidat completament aquest habitatge situat a la localitat madrilenya de Boadilla del Monte i ho ha fet per un motiu molt sorprenent.

Christian Gálvez trenca tots els vincles amb la seva ex

Christian Gálvez ha pres una decisió important. Tot i que fa més de sis mesos que no té cap mena de relació amb Almudena Cid, no ha estat fins fa un parell de setmanes quan l'escriptor ha trencat definitivament tots els vincles que l'unien a ella.

Segons ha publicat el portal de notícies Informalia, aquest conegut presentador de televisió ha decidit vendre l'habitatge familiar que va compartir amb l'exgimnasta durant els 11 anys que va durar el seu matrimoni.

El comprador d'aquest espectacular xalet situat a una de les millors zones de Madrid ha estat l'exjugador de bàsquet i actual president de l'ACB: Antonio Martín.

Aquest immoble, situat a la localitat de Boadilla del Monte (Madrid), era propietat de Christian Gálvez, ja que el de Móstoles el va comprar uns anys abans de donar-se el 'sí, vull' amb l'esportista.

Christian Gálvez i Almudena Cid en un photocall
Christian Gálvez ven la casa on va viure amb Almudena Cid. | Europa Press

Ara, malgrat que la totalitat de la casa pertanyia a Christian Gálvez, tot apunta que ja no se sentia gaire còmode vivint-hi. Cada racó d'aquella llar havia estat decorat per Almudena que, a més, va ser l'encarregada de supervisar l'última reforma que van fer.

Christian Gálvez s'ha endut un bon pessic

Sembla que Christian Gálvez ha sortit guanyant amb la venda de casa seva. No només s'ha desfet dels últims records que l'unien a la seva exdona, sinó que, a més, s'ha embutxacat una bona quantitat de diners.

Segons ha pogut confirmar aquest portal d'El Economista després de consultar diversos experts immobiliaris, el preu aproximat pel qual s'ha pogut tancar aquesta operació seria d'un milió i mig d'euros.

El xalet està situat en una urbanització de luxe on també viuen altres famosos, com ara el futbolista Courtois. Es tracta d'un habitatge independent de 600 metres quadrats distribuït en tres plantes, amb jardí, piscina privada i seguretat 24 hores.