José Fernando Ortega

José Fernando accepta que les llàgrimes no han servit i que ha de començar de nou

José Fernando Ortega està preocupat pel problema del seu pare

José Fernando Ortega és una de les cares més controvertides de la crònica social, però fa molt de temps que gaudeix de l'anonimat. El 2017, va ser internat al centre psiquiàtric San Juan de Dios i, des d'aleshores, se'n sap molt poca informació. Tot i això, tots els mitjans coincideixen en alguna cosa: el seu tractament està funcionant i és una persona nova.

José Fernando Ortega sap que les llàgrimes d'Ana María Aldón no ha servit de res, ja que la dissenyadora ha acceptat una nova feina. Porta sense complir les seves obligacions com a col·laboradora de Viva la vida més de tres setmanes, però ha participat en un altre programa. Ha consentit que Toñi Moreno l'entrevisti i, fins i tot, ha aclarit la seva presumpta crisi matrimonial.

José Fernando Ortega somrient
José Fernando Ortega segueix en tractament | GTRES

José Fernando és conscient de com de malament ho està passant el seu pare, que li va demanar a Ana María que s'apartés del món rosa. Respecta que treballi a la pantalla petita , però no vol que en parli perquè sap que aquest atreviment genera problemes. L'andalusa fa molt de temps que suporta atacs i ara haurà de començar de zero perquè ha traït el seu programa.

José Fernando manté una relació cordial amb la dona del seu pare, encara que és possible que no hi comparteixi les últimes decisions. La tertuliana sempre ha comptat amb el suport de Viva la vida, però ha desaparegut de l'espai sense donar explicacions. En canvi, ha acceptat asseure's al plató de Déjate Querer, decisió que generarà un gran descontentament a la presentadora Emma García.

El germà de Gloria Camila està a punt d'acabar el tractament i, cada vegada falta menys perquè es reuneixi amb la família. És important que no tingui cap mena de sobresalt, ja que qualsevol desequilibri podria ser crucial per a la seva recuperació. En els darrers anys, ha fet un gran esforç i de mica en mica va deixant enrere un passat que va fer plorar Ortega Cano.

José Fernando Ortega rep el missatge definitiu

José Fernando, igual que la resta d'espectadors de Déjate Querer, ha rebut un missatge important d'Ana María Aldón. La dissenyadora ha travessat una crisi personal que deixa enrere gràcies a l'ajuda dels seus éssers estimats. Se sent millor, per això, ha acceptat donar explicacions al programa de Toñi Moreno i revelar com se sent.

Ana María Aldón
José Fernando Ortega sap què ha fet la seva madrastra | TELECINCO

«He arribat a aquest punt perquè he aguantat massa i no tornaré a passar pel que he passat fins ara», ha revelat a Telecinco. La presentadora està molt agraïda perquè la seva convidada ha estat del tot sincera i ha aclarit tots els dubtes. «Està en un moment crucial a la seva vida i és hora de prendre decisions, ha contestat a tot», deixa caure Toñi.

José és conscient que el seu pare s'ha convertit en una de les grans víctimes del poder d'Ana María. La tertuliana no té intenció de fer mal al seu marit, ans al contrari, però el seu carisma l'ha deixat en una situació delicada. Són molts els que pensen que el torero hauria de ser més afectuós i comprensiu amb la seva dona,i donar-li el lloc que li correspon.

José Fernando Ortega intenta protegir els seus

José Fernando és conscient del que va demanar el vidu de Rocío Jurado: volia que la col·laboradora de Viva la Vida fos més discreta. Tot i això, les seves súpliques no han servit de res i haurà de tornar a passar pel mateix perquè Aldón ho ha explicat tot. No té res a amagar i pensa que el més just és que el públic descobreixi què ha passat en realitat.

El fill del torero sí que ha seguit les recomanacions de la seva família i ha optat per mantenir-se al marge de tot. Vol protegir els seus i sap que la millor manera de fer-ho és esquivant els mitjans durant una nova temporada. Tots els periodistes hi volen parlar, però no està disposat a donar explicacions sobre assumptes privats.