Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La reina Letícia Ortiz.

Elionor confirma els seus pitjors temors sobre la reina Letícia i decideix marxar

Elionor pateix per la seva mare després de la publicació d'una revista belga

La reina Letícia  ha reprès la seva agenda oficial després d'haver estat set dies de baixa per haver donat positiu en Covid-19. Era aquest dimecres quan la reina es deixava veure en un acte oficial per la inauguració de la V Jornada sobre el tractament informatiu de la discapacitat als mitjans de comunicació.

Però Letícia no comptava en ser la portada d'una coneguda revista belga on, pel que sembla, no l'han vist amb bons ulls.

Foto de la reina Letícia amb mascareta.
Letícia Ortiz, sorpresa després de veure el titular de la revista belga. | Europa Press
 

A Zarzuela estan acostumats a l'alt nivell de transcendència mediàtica que té la imatge de la reina quan es parla en termes internacionals. És la protagonista de moltes revistes, que en destaquen la seva bellesa, l'estil i l'elegància. Tot això acompanyat de titulars remarcant la gestió com a mà dreta del rei Felip. Ben bé al contrari del que ha passat aquesta mateixa setmana arran d'una recent publicació belga.

La notícia crida l'atenció perquè és a la portada de la revista belga Soir mag. Es pot observar una reina Letícia segura i una mica desafiant mentre mira a càmera. La fotografia mostra Letícia amb el seu puny sostenint-se el mentó i, a més, ho acompanyen amb un titular amb una frase força trencadora: «Letícia d'Espanya. La venjança diabòlica».

Foto de la revista belga que ha tret la reina Letícia en portada.
Foto de la portada de la reina Letícia a la revista belga 'Soir Mag'. | Soir Mag

 

La revista li ha dedicat el seu últim número i pretén desemmascarar la reina d'Espanya. El tema no ha deixat indiferent ningú, ja que la publicació ha estat recollida per molts mitjans de comunicació americans, que es pregunten com haurà reaccionat la Casa Reial davant aquest sorprenent retrat de l'experiodista.

La portada assegura que es tracta d'article molt crític i és que sembla que doni una imatge poc simpàtica de la reina Letícia. Però és ben bé al contrari, tot allò que narra l'article acaben sent afalacs. «Ha aconseguit sortir victoriosa enmig dels escàndols que envolten la Família Reial i s'ha convertit en icona i garantia d'estabilitat. Atén de manera estoica les seves obligacions mentre manté un perfil baix, amb un aire enigmàtic». Es dirigeixen a ella com la «no estimada», però asseguren que l'experiodista ha aconseguit sortir victoriosa i aconseguir ser un dels components més apreciats de la reialesa espanyola.

«Periodista, divorciada i sense ser de classe alta, Letícia estava lluny de tenir el perfil somiat pel rei Joan Carles i la seva dona Sofia per convertir-se en la dona del futur rei d'Espanya. L'acollida familiar és gèlida quan es comença a veure amb Felip el 2002», explica l'article.

«Joan Carles encarrega als serveis secrets que construeixin un cas contra ella i es van arribar a llançar rumors d'anorèxia. Davant d'aquesta hostilitat amb prou feines dissimulada, Letícia se centra en el seu marit i les seves dues filles. Per poder viure feliç, havia de ser invisible», conclouen.

La nova direcció de la princesa Elionor i la infanta Sofia

La princesa Elionor  i la seva germana, la infanta Sofia, protagonitzaran diferents aparicions públiques aquest mes de juliol després d'un any discret i en segon pla.

Imatge de la princesa Elionor i la infanta Sofia.
Elionor i Sofia comencen la seva agenda oficial. | Europa Press

 

Després d'un curs que les ha mantingut al marge de tot, la princesa Elionor  i la seva germana Sofia recuperaran la seva agenda aquest mateix estiu. Les filles dels reis Letícia i Felip van iniciar la temporada estival apareixent als Premis Fundació Princesa de Girona. Van participar en diferents actes, fins i tot, en solitari.

Encara que Zarzuela no s'ha manifestat sobre això, la Xunta de Galícia ha confirmat que la princesa Elionor i la infanta Sofia viatjaran el pròxim 25 de juliol fins a Santiago de Compostel·la. Les joves aniran per segon any consecutiu amb motiu de l'any Xacobeo, que se celebra de nou el 2022 de manera extraordinària després de l'edició del 2021.