Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Paz Padilla plorant al plató de 'Sálvame'.

Paz Padilla descobreix entre llàgrimes que el seu nou xicot ha marxat

Paz s'assabenta que no hi ha marxa enrere

Paz tornava a ser notícia després de ser enxampada fent-li un petó apassionat al seu nou amor. Dos anys després de la mort del seu marit, finalment la humorista recuperava el somriure gràcies a Fran Medina, un guàrdia civil apassionat de la fotografia. És una història d'amor molt bonica i farà el seu primer aniversari d'aquí a uns mesos.

Tot i això, l'enrenou mediàtic ha provocat que la parella hagi fet un pas enrere. Padilla sempre ha volgut intimitat a la seva vida privada i veure-la exposada als mitjans de comunicació no li agrada gens. És una opinió que comparteix amb el seu xicot, qui ha decidit prendre una decisió dràstica i allunyar-se del focus mediàtic.

Paz i la notícia sobre la seva parella que ho canvia tot

Paz Padilla es troba en un moment agredolç. La seva història d'amor bonica i inesperada circula per la premsa, que explica detalladament la identitat de la seva nova il·lusió. Fins ara, només el cercle més proper coneixia que havia refet la seva vida, però ara tothom parla de Fran Medina.

Fran Medina és un guàrdia civil a qui li apassiona la fotografia. Això el va portar a conèixer la presentadora, però ara s'ha vist enmig del focus mediàtic, cosa que sembla haver-li desagradat molt, a jutjar per la decisió que ha pres fa escassament uns dies.

Fran Medina
La parella de Paz decideix deixar les xarxes socials | FRAN MEDINA @MEDINA_PHOTO

La nova il·lusió de Paz ha decidit eliminar tot rastre seu a les xarxes socials. El seu compte d'Instagram ha desaparegut del tot i ja no n'hi ha rastre. Encara que només feia servir el seu perfil per a la seva feina com a fotògraf, ara ja no hi ha res que pugui relacionar-lo amb les xarxes socials.

L'enrenou mediàtic després de ser enxampat fent-se un petó apassionadament amb la gaditana, ha fet que Medina decideixi rebaixar l'interès cap a la seva persona. Per això, res millor que desactivar durant un temps les seves xarxes fins que tot torni a la normalitat.

Primer pla de perfil de Paz Padilla amb el rostre seriós
Paz Padilla vol tanta intimitat com sigui possible a la seva relació | GTRES

Tots els perfils de Fran han desaparegut, demostrant així la seva ferma convicció de mantenir la seva relació amb la més estricta intimitat. Vol estar lluny de comentaris o opinions malintencionades dels que s'aventuren a parlar lliurement sobre les relacions dels altres.

A més, amb aquest gest demostra que la seva intenció no és fer-se famós i que l'únic que voleu és viure la seva relació allunyat de mirades indiscretes.

Paz Padilla es manté en silenci

Mentre que el xicot de Paz Padilla ha decidit allunyar-se de les xarxes, l'humorista continua compartint publicacions amb els seus seguidors. Això sí, sense pronunciar-se sobre la seva nova relació sentimental ni donar cap mena de detall sobre això.

És una decisió que s'ajusta perfectament a la idea de continuar mantenint la seva esfera íntima tan allunyada com sigui possible del focus mediàtic. I és que a Paz mai no li ha agradat que la premsa publiqui fotos mentre ella gaudeix del seu temps lliure.

Paz Padilla per Cadis amb Fran Medina
Paz Padilla i Fran no volen que la premsa esguerri la seva relació sentimental | GTRES

La còmica va travessar els pitjors mesos després de la mort del seu marit, però ara ha tornat a somriure. Travessa el seu moment personal més dolç a què cal afegir-hi també l'àmbit professional.

Després del seu fulminant acomiadament de Sálvame, s'espera que d'aquí a una mica es reincorpori a Mediaset. D'altra banda, la seva obra El humor de mi vida segueix recollint èxits, per no parlar de la seva faceta com a empresària. La botiga que regenta amb la seva filla Anna Ferrer, va molt bé, cosa que li augura un futur prometedor.

Sens dubte ni Paz ni Fran desitgen que res destrossi aquest moment i l'únic que demanen és viure el seu amor en la intimitat. És complicat, però, tenint en compte l'interès mediàtic que ha generat la seva relació sentimental.