Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
José Ortega Cano a un photocall

Ortega Cano descobreix que Ana María ha parlat del divorci amb la persona errònia

L'extorero tem l'aparició i les declaracions de la seva dona a 'Déjate querer'

No hi ha dubte que el moment més temut per a José Ortega Cano ja ha arribat. En primícia, s'ha donat a conèixer que aquest dissabte, 16 de juliol, s'emetrà un nou episodi de Déjate querer. Així, el programa presentat per Toñi Moreno comptarà amb la participació d'un familiar que ell coneix a la perfecció.

Així és, Ana María Aldón és la persona en qüestió i, sens dubte, la seva implicació en el format de Telecincoposarà contra les cordes l'extorero. Sí, perquè aquesta notícia ha sortit a la llum justament en plena polèmica familiar.

I és que el matrimoni d'Ortega Cano amb la dissenyadora va malament en pitjor, segons transcorre el temps. Fa uns mesos, simplement hi circulaven rumors que apuntaven a una possible separació. No obstant això, en aquestes últimes setmanes, la crisi entre tots dos és més viva que mai i, per tant, aquestes xerrameques han cobrat molta més força.

Ortega Cano i Ana María Aldón
El matrimoni està passant un gran sotrac | GTRES

Des que la dona del destre va desaparèixer sobtadament de la televisió, els mitjans no podien evitar preguntar-se quin era el motiu. Sobretot, Viva la vida, que rebia la plantada d'Ana María de manera inesperada.

Tot i això, després de setmanes de silenci absolut, la dona d'Ortega Cano ha decidit oferir declaracions a la mateixa Toñi Moreno, trencant, així, tots els dubtes que hi ha sobre això.

Ana María Aldón reapareix públicament enmig de la polèmica

L'escàndol mediàtic entre tots dos va començar de manera gradual per les intervencions d'Ana María i Gloria Camila a Viva la vida i Ya son las ocho, respectivament. Totes dues intercanviaven picabaralles en directe en els esmentats espais, però no van arribar a enfrontar-se públicament.

Tot i això, Ortega Cano, fart de la situació, va posar el fre a la seva dona i filla en directe en el format, ja extint, de Sonsoles Ónega. «Demano a la meva filla i a la meva dona que em deixin viure tranquil, que deixin de parlar de mi. Jo sempre hi estic perquè estiguin contentes, però que em deixin viure», deia el pare de José Fernando.

El seu polèmic discurs va provocar que la dissenyadora desaparegués sense deixar rastre de la televisió. Així mateix, tampoc va aparèixer aquell mateix cap de setmana a l'espai d'Emma García, on exerceix de col·laboradora.

Primer pla d'Ana María Aldón.
La tertuliana s'ha tancat fins ara en banda| Mediaset

Malgrat això, dies després els mitjans es van adonar de la presència d'Ana María amb el fill que té en comú amb el destre a Costa Ballena. Visiblement capcota i amb un aspecte molt seriós, decidia no trencar silenci.

A partir de llavors, la madrastra de Gloria Camila tornava a desaparèixer i tot sembla indicar que està tancada a casa seva. El cert és que a Viva la vida li arribava la notícia que per «prescripció mèdica», Ana María temporalment deixaria de banda la seva faceta a la televisió.

El motiu seria tot allò que s'ha estat rumorejant al llarg de tot aquest temps. «El que em transmeten és que després de la trucada d'Ortega Cano a Ya son las ocho ocorre una situació que fa que Ana María toqui fons», explicava Emma García.

La dona d'Ortega Cano aclarirà els rumors sobre el seu matrimoni?

Per descomptat, a aquestes constants xerraires es llançarà una mica de llum amb la presència de la dona d'Ortega Cano a Déjate querer. Així mateix, Telecincoha anunciat que, finalment, Ana María s'asseurà al costat de Toñi Moreno per aclarir tots els dubtes possibles.

La veritat és que tots els mitjans i els espectadors estan desitjant veure l'entrevista al complet dissabte a la nit. Amb l'avançament, però, ja s'han deixat clars alguns aspectes.

La primera pregunta que s'ha pogut sentir al tràiler del programa de demà ha fet tremolar Ortega Cano. La qüestió és si en cas que l'extorero li demanés el divorci, si ella acceptaria o no.

En aquest moment, l'aspecte d'Ana María canvia completament i n'adopta un de molt més seriós. A més, en una altra escena no dubta a dir rotundament el que pensa. «Per mi, una cosa important hauria estat que demanés respecte per a mi», deia visiblement emocionada.

Lluny d'acabar amb la polèmica, va aclarir com se sentia davant d'aquesta dura situació que està vivint. «Jo no estic enfadada, Toñi, jo estic trista», feia èmfasi a l'última paraula.

Ana María gaudeix de la companyia d'un familiar molt proper durant la seva entrevista

Sens dubte, els nervis estan a flor de pell pel que pugui dir la dissenyadora respecte a les crisis matrimonials. No hi ha dubte que Ortega Cano estarà més tens que mai per la reaparició de la seva dona als mitjans.

Com calia esperar, totes les preguntes que s'han anat formulant al llarg de les setmanes, per fi, tindran una esperada resposta per part d'Ana María Aldón. A més a més, hi ha la possibilitat que no només tracti el tema del seu matrimoni, sinó també de la seva escassa relació amb Gloria Camila.

I segons s'ha pogut comprovar a l'avenç, la dissenyadora estava més nerviosa que mai. La raó serà que donarà un anunci important? I, si és el cas, confirmarà que s'ha separat de l'extorero?

Tot i la mala estona que hauria passat gravant el programa, cal assenyalar que ha comptat amb la presència d'algú molt especial: la seva filla, Gema Aldón. Pot ser que la jove també trenqui el silenci? O només el motiu de la seva aparició és per oferir suport a la seva mare?

Doncs, evidentment, totes les dades sobre aquest escàndol familiar s'aclariran demà a la nit, a les 22.00 a Telecinco.