Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Amador Mohedano

Amador Mohedano sap que la depressió quasi posa fi a la vida de qui més estima

Amador guarda molts secrets que estan sortint a la llum

Amador Mohedano coneix molt bé Rocío Jurado perquè va estar amb ella fins al final dels seus dies, però mai no donarà certs detalls. Tot i això, les xarxes socials han recordat que la cantant va donar unes declaracions per confessar un dels seus grans secrets. Després de separar-se de Pedro Carrasco, va travessar una depressió que va estar a punt de posar fi a la seva vida.

Amador Mohedano mai s'ha pronunciat sobre aquesta notícia, però haurà de tractar el tema en el documental que està preparant. Els seguidors de La más grande han recordat les declaracions exactes i la veritat és que deixen poc de lloc a la imaginació. Rocío va confessar que va tenir un problema mental que va estar a punt de posar fi a allò que més estimava: la seva vida.

Amador haurà de comentar les paraules que va tenir la seva germana durant una entrevista, quan va confessar el problema que havia tingut. «La crisi era tan forta que va arribar un moment en què jo em volia agredir, m'estava agredint i em volia matar». L'artista va explicar que la separació de Pedro Carrasco no va ser fàcil i que li va costar molt gestionar la situació.

Primer pla de Rocío Jurado en una imatge d'arxiu.
Amador Mohedano sempre va intentar protegir Rocío Jurado. | GTRES

Amador està en una situació compromesa perquè Rociíto s'ha proposat explicar tot allò que amaga la família Mohedano. Ell és un dels grans damnificats i està cansat dels rumors que, suposadament, no es corresponen amb la realitat. S'ha fet amic d'un conegut youtuber anomenat Juanjo, que li ha recomanat gravar el seu propi documental.

Rocío Jurado va aconseguir el seu propòsit i tothom diu que se sorprendria en veure en què ha quedat el seu llegat: la seva família no té relació. Hi ha hagut moltes discussions perquè el repartiment de la seva herència va obrir ferides que són impossibles de sanar. La cantant va intentar afavorir els seus germans, però aquests volien més i van acabar atacant Rociíto.

Amador Mohedano accepta que la situació és greu

Amador va seguir de prop la malaltia de La más grande, de fet va viatjar amb la cantant als Estats Units i no se'n va separar. Pocs sabien que el càncer no va ser l'única cosa a què Rocío va haver de fer front, abans va superar una depressió. Segons va explicar ella mateixa, no imaginava que separar-se seria tan complicat i hi va haver un moment en què es va sentir superada.

Mohedano ha guardat el secret fins al final, però els espectadors tenen molta memòria i s'han llançat a les xarxes socials. Han recordat que l'exdona de Pedro Carrasco va confessar el drama i va intentar conscienciar el públic de la importància de la salut mental. Jurado va ser precursora de molts moviments, encara que pocs recordaven que també va parlar de la depressió.

El pare de Chayo creu que Rociíto ha travessat massa línies vermelles i no li perdonarà mai tot el que està fent a Telecinco. S'ha pres la revenja i ha promès explicar la seva veritat en YouTube, una veritat que sempre ha estat incompleta. Per respecte a la seva germana, la persona a qui més ha volgut, en les seves entrevistes, es guarda detalls que estan a punt de sortir.

Amador Mohedano va ser el primer a assabentar-se

Amador era l'home de confiança de Rocío Jurado, així que a ningú no li ha estranyat que fos el primer a descobrir el problema. La cantant va pensar que seria més feliç sense Pedro Carrasco, per això, se'n va separar, però no esperava que fos un procés tan dur. Va estar a punt d'acabar amb tot, però la seva fortalesa li ho va impedir i es va adonar que havia d'avançar.

Mohedano adorava La más grande, encara que no tolera que la seva filla l'acusi d'atreviments acabats. Ha atacat Rociíto més d'una vegada i el pitjor encara ha d'arribar perquè ara compta amb el suport del youtuber Juanjo. Fidel Albiac també té motius per estar preocupat, ja que ell sempre ha estat un dels grans rivals de la família de la seva dona.