Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rocío Carrasco

Rocío Carrasco, obligada a donar explicacions: «Vol enviar-me a l'hospital»

Rocío Carrasco rep l'acusació més contundent de la seva gran enemiga

Rocío Carrasco i Raquel Mosquera estan molt lluny de tancar una guerra que va començar fa anys. Això sí, aquesta s'ha recruat després que Rociíto l'ataqués en la docusèrie En el nombre de Rocío.

La vídua de Pedro Carrasco n'està farta dels improperis que en un dels capítols d'aquesta nova sèrie ha dit Rocío Carrasco sobre l'esteticista. Està cansada que es diguin mentides sobre la seva vida i de la relació de deu anys que va mantenir amb Pedro Carrasco.

Com és habitual, Raquel Mosquera ha utilitzat les seves xarxes socials per treure tota la ràbia que porta a dins. Així doncs, ha denunciat les nombroses faltes de respecte que considera que l'exboxejador està rebent per part de la madrilenya.

A més, Mosquera ha enlletgit el discurs de Carrasco en què deixa clar que, segons la seva opinió, el fet que el seu pare conegués Raquel Mosquera no havia estat gens bo per a ell.

En el seu compte d'Instagram, la perruquera ha esclatat com mai. Ha donat una opinió molt contundent que, amb total seguretat, la filla de Pedro Carrasco no deixarà passar per alt.

«Mai faltaria el respecte als meus pares dient que les seves vides han estat una gran mentida, aprofitant que ells són morts», diu la primera frase del post de Mosquera.

Rocío Carrasco vol «enviar a l'hospital» la perruquera, segons Mosquera

Per a la vídua de l'exboxejador, Rociíto té un sol objectiu i no és cap altre que enfonsar del tot Raquel i enviar-la a l'hospital.

Primer pla de Raquel Mosquera
Raquel Mosquera s'enfronta un altre cop amb Rociíto. | Telecinco

«Quanta maldat, mentida i falsedat… estem bojos o què està passant? És evident que se'm vol desprestigiar, enfonsar i enviar-me a l'hospital, però no us sortireu amb la vostra ni ho aconseguireu», sentencia en una de les seves darreres publicacions.

Raquel treu la cara per ella mateixa i es defineix com una dona lluitadora i treballadora. Especialment, apunta que és «bona filla, germana, esposa i mare» i exposa que Rocío no pot ser així.

«Hi ha molta gent que m'escriu perquè tenen una malaltia i jo els transmeto força, optimisme, ganes de lluitar i amor». Així es confessa sobre els seus problemes mentals a què la filla de La más grande ha apuntat de forma irònica en alguna de les seves darreres intervencions televisives.

El gran cop que deixa tocada Rocío Carrasco

La vídua de l'exboxejador es descriu com una «una dona amb un parell d'ovaris molt grans i un exemple de dona i de mare». Volen enviar-la a un hospital «però no ho aconseguiran».

«Prou ja! En aquesta ocasió, si Déu vol, no m'hauran d'ingressar en un hospital, que és el que, suposadament, us agradaria. Tinc el més important que una persona pot tenir perquè li doni forces, que els teus fills t'abracin i et diguin: "Mama, t'estimo"», deia el seu missatge.

A més, Raquel mana un altre gran cop a la dona de Fidel Albiac. En aquest cas, fa referència a l'afecte dels seus fills. Un fet que la converteix en «la dona més especial del món». Òbviament, és una frase amb segones intencions i que vol comparar la seva vida amb l'oposat cas de Rocío Carrasco. Fa anys que la madrilenya no té cap relació amb els seus fills Rocío i David. El motiu: que els psicòlegs li haurien aconsellat que, per ara, no vagi a retrobar-s'hi.

«Aquest afecte em fa sentir la dona més especial del món i em transmet moltíssima força, moltes granes i il·lusió en la vida per seguir endavant. Soc transparent, clara i natural com la vida mateixa», finalitza Raquel parlant novament de com d'estimada se sent pels fills.