Primer pla de Christian Gálvez

Christian Gálvez sap que la seva exsogra ha tornat a Telecinco i li pot treure tot

Així ha estat la reaparició de la mare d'Almudena Cid

Christian Gálvez no ha tornat a tenir més contacte amb la seva exsogra des que es va separar d'Almudena Cid el darrer novembre. La gimnasta i el presentador van posar fi a la seva relació, però no va ser fins al març quan es va produir el divorci esperat.

Un dels personatges més coneguts de Telecinco no sabia que hauria de tornar a bregar amb la seva exsogra, Mina Tostado. I encara menys ara que té nova sogra, la mare de la presentadora Patricia Pardo. Christian Gálvez es troba en un moment molt bonic amb la seva parella i companya de Telecinco: recentment, se n'han anat a viure junts.

El nou xalet de 525 metres quadrats de Christian Gálvez

Tal com publicava Vanitatis, s'ha pogut conèixer que la casa dels presentadors es troba als afores de Madrid. Té una parcel·la de 200 metres quadrats i un xalet de 325 metres. Tres plantes, quatre habitacions i piscina pròpia: un luxe que no tothom pot permetre. Segons la revista, estarien pagant 3.000 euros al mes d'hipoteca. Certament, una casa perfecta per gaudir del seu amor.

Tot i això, no estaran ells sols, atès que es preveu que en aquest xalet també visquin les filles de Patricia Pardo: Aurora i Sofia. La nova parella, des d'aquest febrer, es troba en el seu millor moment. A més, Gálvez estaria cuidant les dues filles petites de la seva parella com si fossin seves, ja que sempre ha reconegut que li agradaria ser pare.

Christian Gálvez i Patricia Pardo passejant per Madrid
Christian Gálvez i Patricia Pardo passejant per Madrid. | Europa Press

El seu matrimoni amb Almudena Cid

La seva relació va començar amb una fiblada per part del presentador. El 2007, mentre Christian Gálvez presentava Pasapalabra una tarda més, una de les concursants del grup blau, va ser Almudena Cid.

Va confessar que li havia agradat molt i va fer l'impossible per aconseguir el seu número per tornar-la a veure. No va parar fins que no es va sortir amb la seva: el presentador va aconseguir tenir una primera cita amb la gimnasta a la bolera. A partir d'aquí i després de tres anys de relació, es van casar el 2010 i es van separar onze anys després de casats.

La relació de Gálvez amb la seva exsogra

Mina Toscado, mare d'Almudena Cid, ha reaparegut i ho feia, ni més ni menys que, a través de Twitter. Per aquesta xarxa social, l'exsogra del presentador sabia que Risto Mejide havia anunciat un comunicat i un compte enrere a Instagram per revelar la seva ruptura amb Laura Escanes.

Imatge de Christian Gálvez i Almudena Cid
Christian Gálvez i Almudena Cid estaven molt enamorats. | GTRES

A una seguidora del  jurat de Got Talent li va semblar graciós que fes això i va decidir compartir-ho a través d'un tuit. Hi escrivia: «Ningú: Risto Mejide fent un compte enrere per anunciar la seva ruptura». Mina Toscado no s'ho podia creure, per la qual cosa preguntava: «Ha fet això?». I la persona li contestava afirmativament: «Sí, ho ha fet».

La mare de la gimnasta que continuava sense creure-s'ho, anava a Instagram per dilucidar els fets. Aleshores, va tornar a escriure a Twitter: «Ja ho he vist a Instagram, gràcies. Un impresentable». Un tuit que ha generat molta polèmica. L'exsogra de Christian Gálvez anomenava «impresentable» Risto Mejide per anunciar amb anterioritat la seva ruptura.

No obstant això, el tuit ja no apareix a la xarxa social, ja que Mina Toscado ja no hi té perfil. Es desconeix si els seguidors de Risto Mejide l'han denunciat i, per tant, l'han eliminat o si ella mateixa, després de veure l'enrenou, decidia eliminar-ne el perfil.