Primer pla de Christian Gálvez.

Christian Gálvez ja sap què fer amb el seu primer fill: Patricia Pardo no s'ho creu

Christian pren una ferma decisió per a sorpresa de la seva xicota

Christian Gálvez és un presentador de televisió que està vivint un dels seus millors moments personals. Tot després d'enamorar-se de Patricia Pardo fa poc més d'un any.

Certament, la seva ruptura amb Almudena Cid va ser més mediàtica del que s'esperava. Això sí, sabia que després de deixar-ho amb la noia amb qui va compartir 15 anys de la seva vida, els focus apuntarien cap a ell, tenint en compte, a més, el que havia explicat l'exgimnasta olímpica.

Resulta que Almudena no era conscient que Christian Gálvez es volia separar. Va veure com, de bon tros, la seva existència va fer un gir de 180° i com l'home de la seva vida se n'anava amb una presentadora coneguda de Telecinco.

Christian Gálvez té clar que vol ser pare com més aviat millor

La veritat és que el comunicador va haver de passar el mal tràngol com va poder, donant normalitat a una relació que des de fa un temps va vent en popa. Tots dos han anat fent passos, a poc a poc, i han refermat la seva relació en tan sols uns mesos.

Fins i tot els vam veure fa un temps al plató d'El programa de Ana Rosa, asseguts al mateix sofà i parlant de la seva relació amb normalitat.

Imatge de Christian Gálvez i Patricia Pardo passejant junts pel carrer
Christian Gálvez vol tenir un fill amb Patricia Pardo | Europa Press

Christian Gálvez, que no va sortir ben parat d'aquesta ruptura traumàtica, segons la seva exdona, vol oblidar aquesta etapa i centrar-se en un objectiu amb Patricia Pardo.

Estem parlant d'un desig del presentador de Telecinco que no va poder complir durant els 11 anys de casats que va viure amb Almudena Cid. El cas és que el televisiu mai ha estat pare i sempre ha volgut ser-ho, però Cid no estava preparada per fer aquest pas. Per això, ara vol que la seva parella actual, Patricia Pardo, li doni un fill.

El presentador ja ho ha demanat a Patricia Pardo

Recordem que Patricia Pardo ja és mare de dues nenes del seu anterior matrimoni, Aurora i Sofía, i totes dues tenen sis i tres anys, respectivament.

Imatge de Patricia Pardo i Christian Gálvez al mateix plató
Christian Gálvez i Patricia Pardo a 'El programa del verano', emès el 26 de setembre del 2022 | Telecinco

Fa uns mesos, Christian es va mostrar més sincer que mai. Va compartir una fotografia al costat del seu estimat pare, escrivint alhora un curiós text amb diferents indirectes que no van deixar ningú indiferent.

«Si mai soc pare, tant de bo sigui per al meu fill, almenys la meitat del que signifiques per a mi». Aquestes eren les paraules amb què el televisiu li professava el seu afecte al pare.

La veritat és que Christian assegurava també que li «encanten» els nens. «No sé si tinc bona mà, però m'agrada jugar-hi, tinc paciència, m'agrada fer el robot, el goril·la i el que faci falta». Així es confessava aquest en una publicació que es va viralitzar en qüestió de minuts, i és que era realment sorprenent.

L'obsessió del comunicador de Telecinco amb la paternitat

Gálvez no amaga el desig que la paternitat arribi a la seva vida. Fins i tot també va posar el focus a la seva germana Ainhoa, a qui també desitja que tingui un fill aviat.

«Estic desitjant que sigui mare», sentenciava Christian Gálvez, i aprofitant el moment, va felicitar el naixement de la seva neboda, la filla de Tamara, germana de la seva parella, Patricia Pardo.

Ara, toca a Patricia Pardo prendre una decisió. S'ha de pensar bé si està en una edat i en una situació personal òptima per tornar a quedar-se embarassada, cosa que faria molt feliç el noi amb qui passa la seva vida des de fa un any.

Amb Almudena Cid no ho va aconseguir. Caldrà veure si aquestes indirectes que llança a les xarxes socials fan veure la seva parella que és el moment de tenir un altre fill. Així, podrien augmentar la família d'una vegada per totes.