Imatge de Shakira posant somrient a un photocall

La família de Shakira es fa enrere i la «tornada» de Piqué pateix un gir de 180°

L'entorn de Shakira desmenteix que Piqué hagi visitat el seu exsogre a l'hospital

Tot apuntava que Shakira i Piqué havien arribat a una treva a causa de l'accident de William Mebarak, el pare de la colombiana. Aquest va patir fa unes setmanes una aparatosa caiguda que va comportar el seu ingrés a la clínica Teknon-Quirón de Barcelona i, suposadament, el futbolista hauria anat a la clínica a visitar el seu exsogre. 

De fet, aquesta informació era confirmada per ni més ni menys que Nidia Ripoll, la mare de Shakira, amb les següents paraules: «Seguim sent família». Per això, ningú s'atrevia a desmentir aquesta notícia. Tot i això, aquest dilluns l'entorn de Shakira ha afirmat el contrari.

En efecte, la família de Shakira declarava que ni havia anat a visitar William ni s'havia interessat pel seu estat de salut, cosa que havia molestat força la cantant. Val a dir que el seu estat de salut és «estable» , en la mesura del que sigui possible. Segons ha aclarit l'artista «Els detalls sobre el seu estat de salut són de caràcter reservat. Per tant, la família demana una mica de respecte en aquests moments,  mentre s'espera a veure com evoluciona»

A més, aquesta no és la primera vegada que el pare de Shakira ha de ser hospitalitzat. I és que el passat mes de maig va caure un altre cop, va agafar la Covid-19 i va haver de sotmetre's a dues operacions. Per aquest motiu, Shakira ha estat amb ell en tot moment, cuidant-lo perquè es recuperi aviat.

Així mateix, la colombiana publicava a les seves xarxes socials una imatge on apareixien els seus pares fent-se un petó acompanyada d'un comentari, «l'amor vertader». Tenint en compte el lleig gest de Gerard Piqué, aquesta publicació podria interpretar-se com una indirecta cap al jugador del Barça.

Quant als fills de l'exparella, aquesta setmana, vestida d'animadora, la cantant s'ha declarat fan número 1 i animadora oficial tant de Sasha com de Milan. Els dos petits anaven disfressats de jugador de l'NBA. Junts, com dicta la tradició de Halloween, han passejat per la zona demanant 'trick or treat'.

En canvi, pel que fa a la relació de Piqué, sembla que la nova parella ja no amaga el seu amor. I és que ja és habitual veure'l passejant amb Clara Chía al carrer. Professionalment, però, no passa pel seu millor moment, tot i haver estat seleccionat per jugar al mundial de Qatar.