Primer pla de la reina Sofia mig somrient

La reina Sofia destapa els nous i greus problemes que hi ha a casa seva

La reina Sofia està preocupada pel que passa dins de la família

La reina Sofia torna a estar en estat de xoc després de les últimes informacions que han sortit publicades a diversos mitjans de comunicació. Es tracta d'unes notícies que tornen a caure com una galleda d'aigua freda a la Zarzuela. Ara que semblava que podia començar a deixar enrere alguns dels seus principals problemes.

Amb el seu encara marit, el rei emèrit Joan Carles, vivint fora del país, la Sofia viu més tranquil·la. En els darrers anys, el pare del rei Felip havia generat diversos escàndols que amenaçaven la monarquia. Ella, que segons han explicat, ho aguantava tot del seu marit, ja no té el pes d'haver de dissimular un amor fals pel qual és el pare dels seus fills.

Un dels escàndols del monarca

Recentment, fins i tot saltava a la llum que l'emèrita havia arribat a enxampar Don Joan Carles al llit amb el seu amant. «El rei va comentar a la senyora Sofia que passaria el cap de setmana de cacera a casa d'un amic», declarava Jaime Peñafiel. «A la reina se li va ocórrer la meravellosa idea d'anar a visitar-lo amb els fills i quan va arribar a la finca es van adonar que cap escorta hi era».

Un cop van arribar a la casa, «la reina trobava Joan Carles I ficat al llit amb una altra dona. Sofia ho va veure igual que els seus fills», explicava el periodista. Cosa que generava una autèntica crisi matrimonial i portava Sofia a marxar lluny d'Espanya. «Es va plantejar no tornar, però la seva mare el va obligar a enfrontar-se al seu deure com a monarca».

Amb el pas del temps, queda clar que el matrimoni està més que trencat i cadascú ha emprès camins per separat. A més, després que Felip ascendís al tron, Sofia ha acceptat amb resignació el nou paper. 

La reina Sofia fa front al nou drama familiar

I encara que ha tingut els seus més i els seus menys amb la seva nora Letícia, amb el temps també semblen haver acostat postures. Sembla que aquesta mala relació comença a formar part del passat, ja que alguns mitjans afirmen que totes dues parts han iniciat la seva reconciliació.

Tant és així, que Letícia no dubta a retre homenatge a la sogra mitjançant petits detalls en actes públics. Així doncs, aquesta nova garrotada per a la reina arriba quan menys s'ho esperava. I és que, tal com publica La Razón, un important problema ha aparegut a casa dels Borbons.

Es tracta de la mala relació que mantenen la infanta Elena i la filla que va tenir amb Jaime de Marichalar, Victòria Frederica. Segons aquest mitjà, la filla i la neta de la reina emèrita Sofia no es parlen. La relació entre la mare i la filla està trencada i també han explicat els motius del distanciament. 

Victòria Frederica
Primer pla de Victòria Frederica | EUROPA PRESS

«La infanta Elena era feliç quan la seva filla era una nena tímida i una mica retreta, sempre darrere de l'entremaliat Froilà», apunten. Pel que sembla, a Elena no li agrada gens l'exposició que fa Victòria Frederica de la seva vida, sortint en portades de revistes i assistint als millors actes de famosos.

I és que «la seva excessiva projecció pública fa que la infanta estigui a disgust amb ella». De fet, l'assumpte és tan seriós que la relació entre mare i filla ha patit una aturada. En aquests moments, es diria que no hi ha bandera de pau.

Veurem com evoluciona aquesta nova disputa a la Casa Reial, però el que és clar és que Sofia no guanya per a disgustos i ara haurà de gestionar una nova baralla. Aquesta vegada, entre la filla i la neta.