Primer pla José Antonio Avilés

Carmen, la mare de José Antonio Avilés que va intentar protegir-lo a la televisió

José Antonio Avilés ha parlat obertament sobre les seves addiccions

José Antonio Avilés s'ha convertit en notícia aquest cap de setmana després de parlar obertament sobre les addiccions i els problemes que va haver d'afrontar en el passat.

El col·laborador se sincerava com mai al Deluxe, on parlava obertament sobre aquesta part de la seva vida de què «no se sent gens orgullós».

«És una cosa que m'ha avergonyit i m'avergonyeix molt», assegurava emocionat.

A més, reconeixia per primera vegada que havia estat «un mentider patològic. L'únic responsable de tots els escàndols que hi ha hagut a la meva vida soc jo».

José Antonio Avilés
José Antonio Avilés al plató de 'Sálvame' | MEDIASET

«No ho puc negar, ni culpar ningú de tenir la vida de merda que he portat. Entenc la gent que no s'ha cregut el meu perdó».

Avilés sempre ha estat al punt de mira per haver enganyat tant l'audiència com els seus companys.

Era durant el seu pas per Supervivientes quan descobríem que havia estafat nombroses persones, a més de mentir respecte a la seva professió.

José Antonio Avilés amb la seva advocada a les portes del jutjat
José Antonio Avilés amb la seva advocada a les portes del jutjat | Europa Press

De fet, ni tan sols tenia el títol de periodisme i s'encarregava de fer compres en nom de la productora de Viva la vida, on treballava els caps de setmana. Alguna cosa, que gairebé li costa el seu futur a la televisió.

Sembla que això no és tot, i és que hi ha un costat encara més fosc en el passat de José Antonio Avilés que fins ara no coneixíem.

«Hi ha una etapa de la meva vida que no he volgut explicar. Amb 19 anys m'enamoro i tinc una relació amb una persona de 45 anys, va ser una situació complicada perquè no era una relació sana», començava explicant al Deluxe .

José Antonio Avilés, novament al punt de mira per les seves addiccions

«Al mateix temps descobreixo que té certes addiccions i jo m'hi fico. Vull portar una vida d'un home amb edat que guanya diners i vull tenir diners per tenir també aquesta vida. I a partir d'aquí comencen les mentides, he consumit això és així», admetia entre llàgrimes.

«No et sé dir si el meu consum va ser preocupant o no, però em va portar a necessitar generar diners per portar el nivell de vida que portava».

Seria a partir d'aquell moment quan Avilés comença aquesta escalada autodestructiva, cosa que se suma a altres problemes d'autoestima i seguretat «que ja el veien des de petit». «Intenta traslladar una imatge que no correspon a base de mentides».

Imatge de José Antonio Avilés presentat oficialment com el nou fitxatge de 'Sálvame'
José Antonio Avilés, nou col·laborador de 'Sálvame' | Mediaset

Per sort, el col·laborador sempre ha tingut la presència d'una figura imprescindible per a ell, la de la seva mare.

Tot i que les seves contínues mentides també acabaven danyant la seva família, Carmen mai no l'ha deixat sol.

«Em va avergonyir molt tornar a veure part de la meva família després que això esclatés, anar a un dinar un dissabte o un diumenge», reconeixia Avilés.

«La meva mare quan s'assabenta de tot això ja ha passat, tinc una conversa amb ella. Amb qui més em va costar recompondre una relació va ser amb un cosí meu», apuntava el col·laborador.

De fet, Carmen es convertia en la seva defensora més gran i donava la cara per ell a la televisió, insistint que l'únic que li demanava al seu fill era que recapacités.

José Antonio Avilés
José Antonio Avilés quedava en evidència durant el seu pas per 'Supervivientes' | Telecinco

«Als pares no els ha de demanar perdó», manifestava. «Simplement que recapaciti i no torni a cometre aquests errors… Amb la seva edat és capaç de reconduir la seva vida sense aquestes coses».

La mare de José Antonio Avilés assegurava tenir contradiccions a aquesta doble vida que el col·laborador havia construït darrere seu. Alguna cosa, que avui dia, encara no han superat.