Fotomuntatge de Christian Gálvez amb cara de nostàlgia i Almudena Cid pixelada

Christian Gálvez se'n comença a penedir després de l'última foto d'Almudena Cid

La ruptura de Christian Gálvez i Almudena Cid ha arribat a una nova fase

Christian Gálvez ja ha passat la pàgina d'Almudena Cid a la seva vida. El presentador de 'Mediaset' i la gimnasta convertida en actriu han estat durant molts anys una de les parelles més maques i simpàtiques del nostre país.

Des que es van conèixer al programa 'Pasapalabra', ell conduint l'espai i ella com a col·laboradora, es van unir i no s'han separat fins ara. Sembla que ha estat per una decisió pràcticament unilateral de Christian que, després d'una crisi de parella, optava per la ruptura definitiva.

Una crisi i una nova persona que va entrar al cor de Gálvez, la també presentadora Patricia Pardo. Així, de cop i volta, Almudena quedava sola i desconsolada després de veure com l'home de la seva vida la deixava per una altra.

I a més amb molta rapidesa, ja que passaven de conviure junts a què el presentador proclamés als quatre vents el seu amor per Patricia. Mentrestant, Almudena plorava i intentava recompondre's amb la feina sobre els escenaris i amb l'ajuda dels seus amics i companys de professió.

Canvi de casa i primer somriure d'Almudena Cid

Un dels moments més durs de la separació va ser el de la mudança. Ha estat Almudena la que ha hagut d'abandonar el domicili que compartien i traslladar-se a un altre pis. Abans de trobar-lo, ha passat per casa de familiars i amics fins que finalment sembla que ha trobat el pis de soltera que compleix les seves expectatives.

La mudança ha sigut ràpida. Dilluns passat, 14 de març, Almudena se'n va anar al pis de Christian a treure totes les seves pertinences, acompanyada dels seus pares. Així, els fotògrafs van captar el moment en què es podia veure l'actriu seriosa i capcota.

Tot i això, Almudena ha publicat una fotografia en què les coses sembla que van canviant. Per la seva banda, Christian ha presenciat com la seva exdona somriu assegurant que les mudances també tenen coses bones. Concretament fa referència a les coses que ja ni recordaves que tenia o que tenies al fons d'un calaix i que de sobte tornen.

Imatge d'una 'storie' d'Instagram d'Almudena Cid
Almudena Cid està refent la seva vida després de la ruptura amb Christian Gálvez | Instagram

Per exemple, en el cas d'Almudena, una granota negra que li va enviar la directora de màrqueting de la marca esportiva 'PUMA'. Almudena, enfundada en ell, posa somrient veient a la peça «molt a l'estil 'Kill Bill'».

D'aquesta manera, Almudena demostra al món que es va adaptant a la nova situació amb un somriure i bon humor. Al marge de sentir-se abandonada pel seu marit, té una carrera d'èxit sobre les taules i un futur al davant. I això comporta que vagi transitant per les cinc fases que es donen després d'una ruptura amorosa.

Christian, en veure el somriure d'Almudena, deu haver recordat els bons moments que han passat junts i li haurà entrat una mica de nostàlgia del passat. Una cosa normal també, tenint en compte els feliços que han estat junts.

Les ganes de tenir fills de Christian i Almudena

Christian Gálvez, per part seva, sembla que ha assumit molt més ràpid que Almudena que les coses han acabat i que ja no hi ha marxa enrere. De fet, ja ha llançat diversos missatges d'amor a la seva nova parella a les xarxes socials.

A més a més, ha provocat que els fotògrafs captessin com passejava per Madrid amb Patricia, agafats de la mà i acaramel·lats. D'aquesta manera, es confirmava que la cosa anava de debò i que ja no hi ha marxa enrere.

Primer pla d'Almudena Cid.
Almudena Cid lluita per continuar endavant| Instagram

L'últim pas de Christian ha estat enviar un emotiu missatge al seu pare, coincidint amb el cap de setmana de Sant Josep. I és que a  més dels elogis de rigor, Christian ja anticipa el que podria passar en un futur: «Si alguna vegada arribo a ser pare, tant de bo sigui la meitat del que ets per a mi».

Suposadament, el desig de ser pares va ser un dels temes més polèmics entre Christian i Almudena. Ell volia ser pare, mentre que ella preferia esperar un temps. No obstant això, ara les coses han canviat i Patricia, la nova parella de Christian ja és mare de dues nenes, Aurora i Sofia que tenen 6 i 4 anyets.

Potser Christian pugui satisfer les seves ànsies de ser pare, guanyant-se les nenes o potser Patricia s'animi i vagi pel tercer amb la seva nova parella. Tan sols el futur ens ho dirà.