Primer pla de Christian Gálvez feliç a la presentació del seu llibre

Christian Gálvez, el primer a reconèixer per què es va enamorar de Patricia Pardo

Christian Gálvez va revelar en una entrevista com va ser la primera cita amb Patricia Pardo

Christian Gálvez i Patricia Pardo són la parella del moment. Aquest cap de setmana es col·locaven al centre de totes les mirades després d'anunciar que s'havien casat en secret fa un any. Però, a més, la parella confirmava que estaven esperant el seu primer fill.

Tant Christian com Patricia sempre han intentat tenir un perfil mediàtic baix i que la seva vida privada no interferís a la pública. Tot i això, aquesta gran notícia ha aconseguit arribar com un autèntic terratrèmol i els ha posat al centre de l'ull públic.

Tot i que tots dos han estat molt discrets a l'hora de parlar de la relació, Christian va ser el primer a reconèixer públicament com va sorgir la flama de l'amor i per què es va enamorar d'ella. Unes paraules que ara cobren més sentit que mai.

Christian Gálvez va parlar sobre la seva primera cita amb Patricia Pardo

Des que vam conèixer que Christian Gálvez i Patricia Pardo havien començat una història d'amor bonica, la parella passava a formar part de la crònica social. Tots dos comunicadors han estat molt breus a l'hora de mostrar el seu amor públicament. Això sí, a mesura que s'anava consolidant la relació, tots dos anaven publicant instantànies en xarxes socials sobre els viatges i escapades romàntiques que feien.

Primer pla de Christian Gálvez i Patricia Pardo amb la cara somrient, feliços
Christian Gálvez va parlar sobre la primera cita amb la presentadora | GTRES

Tot i així, en algun esdeveniment públic on ha posat algun dels dos, tant ell com ella deixaven clar que no pensava parlar gaire sobre la relació. Ara, mirant enrere, hem recuperat unes boniques i emotives paraules de Gálvez sobre Patricia Pardo en una entrevista que va donar per a la plataforma 'Outdoor' de Telecinco.

En aquesta entrevista, Christian Gálvez recordava com va ser la seva primera cita amb Patricia Pardo i com va funcionar de bé la cosa. «He tingut la sort, per exemple, amb la meva parella. Ens prenem un cafè, va funcionar, i tot 'guai'», assegurava en aquesta entrevista. Sense cap dubte, i a jutjar per les seves paraules, el presentador deixava força clar que des del primer moment van saltar les espurnes i la química entre ells era més que palpable.

Això va fer que el presentador caigués rendit als peus de Pardo i viceversa. Aquesta ha estat de les poques vegades que Christian ha parlat públicament sobre la relació i les intimitats de la parella.

Christian Gálvez i Patricia Pardo volen intimitat

Els dos presentadors travessen una de les etapes més boniques i dolces possibles. Tot i que han volgut compartir amb la resta del món la gran notícia que esperen el seu primer fill, tots dos volen intimitat. Al comunicat que han emès, el matrimoni agraeix les mostres d'afecte i respecte.

Christian Gálvez i Patricia Pardo passant per Madrid, somrients, agafats de la mà
La parella vol intimitat | Europa Press

«Gràcies a tots els que respecteu el nostre desig de viure'l en la intimitat, celebreu el nostre amor i transmeteu alegria i bons sentiments», diu el comunicat.

Christian i Patricia ha optat per gaudir d'aquest gran moment amb els seus, especialment amb familiars i amics. La parella no vol que això serveixi d'excusa perquè els mitjans de comunicació posin el focus en ells.