Primer pla de Fidel Albiac amb rostre somrient

Fidel Albiac i el motiu pel qual Alba Carrillo mai li donarà l'esquena

Fidel Albiac demostra que el que fa amb la model és sincer

Fidel Albiac s'ha convertit en una persona d'allò més especial a la vida d' Alba Carrillo. El marit de Rocío va arribar a la seva vida en el moment més delicat per a la model i des de llavors no se n'han separat.

N'és una prova l'últim esdeveniment que han compartit i en què l'ha ajudat l'ex de Fonsi a relaxar-se. Fa uns dies, el fill d'Alba va haver de ser hospitalitzat i ara celebra que no hagi estat gens greu. Amb ella ha estat en tot moment Fidel, amb qui s'ha deixat veure d'allò més afectuosa.

Fidel Albiac celebra la seva amistat amb Alba Carrillo

Fidel Albiac no és gaire aficionat a deixar-se veure públicament, però sí que sap com gaudir dels seus amics. L'advocat sol portar una vida allunyada del focus mediàtic i mai no ha entrat en provocacions, tot i que no ho ha tingut fàcil.

En les poques vegades en què s'ha deixat fotografiar per algú, sempre ha estat acompanyat de persones de confiança. L'última a compartir un moment amb ell ha estat l'ex de Feliciano.

Fidel Albiac i Rocío Carrasco a la inauguració del monument de Pedro Carrasco
Rocío i Fidel s'han convertit en els millors amics d'Alba Carrillo | GTRES

Després de l'ensurt per l'hospitalització de Lucas, Alba decidia desconnectar amb Fidel i altres cares conegudes. El moment van decidir immortalitzar-lo per demostrar com n'és de forta la seva amistat i, sobretot, com estan d'units.

El lloc escollit va ser l'Estadi Cívitas Metropolità a Madrid on es va disputar la Kings Queen Finals. Allí es van donar cita Rocío, Fidel, el Mestre Joao, Alba i Sofía Suescun, que van gaudir de valent de l'esdeveniment esportiu.

Però, què va motivar aquesta amistat entre Fidel i Alba? La col·laboradora sempre ha donat la cara per ell quan les males llengües carregaven contra Fidel, deixant clar que era una persona important per a Alba.I és que el marit de Rocío va arribar a la seva vida just quan més ho necessitava.

«Ells han estat sempre allà quan jo estic malament, és el més important, i per això tenen el meu afecte», va confessar. 'Hable con ellas' li va donar l'oportunitat de conèixer la filla de 'La Más Grande' i també l'advocat. Des de llavors, la seva amistat s'ha consolidat i s'han fet inseparables.

La trucada de Fidel Albiac que va marcar un abans i un després

Alba mai ha amagat el paper fonamental que va jugar Albiac a la seva vida després de la seva separació. Aleshores, la col·laboradora es trobava travessant una depressió i va veure Rocío, la persona que millor l'entenia.

Al costat hi havia també l'andalús, que sabia el calvari pel qual estava passant i no va dubtar a allargar-li la mà tot i que era la primera vegada que es veien. Tot i això, n'hi va haver prou per demostrar-li que podia comptar amb el seu suport.

Foto de la col·laboradora Alba Carrillo posant molt somrient a un photocall
Per Alba Fidel és una persona fonamental a la seva vida | Europa Press

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Alba va confessar com en un dels seus pitjors moments després de separar-se de Feliciano, el matrimoni sempre va estar al seu costat. Així han continuat demostrant-li la seva amistat a cada polèmica que ha esquitxat Carrillo.

De fet, després del seu controvertit afer amb Jorge Pérez, Fidel va aixecar el telèfon i va deixar clar de quin costat estava. «Em va trucar i em va dir que no deixés que em fessin aquelarres», va confessar, admetent que això la va ajudar a agafar forces.

«Em va trucar per preocupar-se per mi. Em va comentar que no em deixés trepitjar i que estava amb mi», va assenyalar. Sens dubte, va ser l'empenta que l'Alba necessitava per veure la llum i reconstruir la vida.

Un cop més, el marit de Rocío sortia a ajudar-lo i li allargava la mà per donar-li ànims i demostrar-li que podia comptar amb ell. Avui dia, la filla de Lucía Pariente està molt agraïda i té molt clar que el matrimoni és part de la seva família.