Primer pla de Jesulín de Ubrique

Jesulín de Ubrique publica una foto que fa reaccionar Julia Janerio

Jesulín de Ubrique sorprèn amb la seva faceta més 'influencer'

Jesulín de Ubrique s'està prenent molt de debò aquesta nova faceta d'influir en les xarxes socials. Molt pocs podíem imaginar que el torero faria el pas al món d'Instagram, però, a poc a poc, està cada cop més actiu i ens sorprèn amb les seves instantànies.

En una de les seves darreres publicacions, el marit de María José Campanario aconseguia la reacció d'alguns dels seus companys de 'Masterchef Celebrity 8'. Però, a més, la seva filla, Julia Janeiro, tampoc no ha dubtat a comentar la publicació amb un bonic missatge.

Jesulín de Ubrique i la foto que ha fet reaccionar la seva filla

Amb l'arribada del petit Hugo a la família Janeiro-Campanario, María José prenia la decisió d'allunyar-se dels mitjans de comunicació. L'odontòloga optava per fer un pas enrere en tot el que està relacionat amb la popularitat. Tot i això, Jesulín de Ubrique sembla que està disposat a explotar el seu costat més mediàtic.

Jesulín de Ubrique al programa 'El Desafío'
Jesulín de Ubrique publica una nova imatge al seu Instagram | Atresmedia

El que molt pocs esperaven és que Jesulín fes el salt a les xarxes socials. Jesulín sorprenia amb la seva arribada a Instagram on ens acosta una mica més al seu dia a dia. No hi ha dubte que la seva filla Julia ha jugat un paper molt important en la seva incursió al món de les xarxes socials.

La noia ha aconseguit guanyar-se un lloc dins del món influencer, i a Instagram acumula més de 218.000 seguidors. Ara sembla que Jesulín segueix els seus passos. El marit de María José Campanario publicava una fotografia on se'l veia revisant el telèfon i que ha aconseguit causar autèntic fervor.

Tot apunta que el torero li està prenent el gust a això de les xarxes socials. I, després de l'estrena de 'Masterchef', estem segurs que el nombre de seguidors pujarà com l'escuma. La publicació ha aconseguit més de 500 likes i alguns dels seus companys de 'Masterchef' com Daniel Illescas o Miguel Diosdado li han comentat.

Julia tampoc no ha volgut perdre l'oportunitat de mostrar l'admiració que sent pel seu pare i ha repenjat la publicació a través de les seves històries. La jove escrivia «papa» al costat de dues afectuoses emoticones.

Storie de Julia Janeiro a Instagram amb una foto de Jesulín de Ubrique assegut en una butaca
Julia Janeiro reacciona a la publicació del seu pare | @julsjaneiro, Instagram

Aquesta no és la primera vegada que ho fa. La jove ja ha mostrat, més d'una vegada, la gran relació i el fort vincle que l'uneix al seu pare.

Jesulín de Ubrique, el gran fitxatge de 'Masterchef Celebrity 8'

El torero ja sorprenia amb la seva participació a la segona edició del 'Desafío'. Però encara ens va impactar més quan es va anunciar el fitxatge per la propera edició de 'Masterchef Celebrity 8'.

El torero està disposat a demostrar els seus grans dots culinaris als fogons d'un dels realities més famosos de la televisió. Eduardo Casanova, Laura Londoño, Jorge Sanz, Miguel Diosdado, Toñi Moreno, Palito Dominguín, Blanca Romero o Genoveva Casanova seran alguns dels companys de Jesulín de Ubrique.

L'expectació davant aquesta nova edició és màxima i s'espera que arribi a la petita pantalla a principis del proper mes de setembre. 15 famosos hauran de mostrar les seves habilitats per aconseguir el tan anhelat premi final.