Primer pla d'Artur Mas

El fill petit d'Artur Mas i l'exclusiva lluna de mel amb la seva dona: totes les fotos

Surten les primeres imatges de la seva espectacular lluna de mel a Colòmbia

El passat dissabte 1 de juliol la família d'Artur Mas i d'Helena Rakosnik es va vestir de gala per assistir al matrimoni del seu fill menor. Artur Mas Rakosnik es va casar amb Griselda March, la seva nòvia de tota la vida, a l'illa de Menorca.

La cerimònia es va celebrar a Fornells, una localitat menorquina on la família Mas Rakosnik sempre hi ha passat els estius. En la cerimònia hi van assistir els pares i els dos germans del nuvi, la Patricia i l'Albert, així com altres persones de l'alta burgesia catalana, com el  Xavier Trias  o Jaume Giró.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

La meravellosa lluna de mel de l'Artur i la Griselda

Fa gairebé un mes que el fill menor d'Artur Mas i la seva parella es van casar i se'n van anar de noces. Per aquesta raó, la lleidatana ha compartit unes imatges de la seva lluna de mel.

Tots dos es troben a Colòmbia, un país conegut pel cafè i per ser la casa de Shakira. La Griselda ha compartit imatges dels paisatges que els envolten i ha aprofitat per visitar una plantació de cafè ubicada a la zona de Pereira amb el seu nou marit.

Una lluna de mel d'allò més luxosa que ha deixat de pedra a tots els seus seguidors. Tot plegat, sembla que la parella està gaudint molt del seu viatge i aviat tornaran a Catalunya per a retrobar-se amb la seva família.

Imatge d'Artur Mas i Griselda March
Artur Mas júnior i Griselda March recollint fruites. | instagram @_gmarch

Les primeres imatges del seu casament

Griselda March ha sigut la primera a compartir les imatges del seu casament a les xarxes socials. Concretament a Instagram, ha penjat deu imatges en una publicació on es mostra als convidats eufòrics i a l'increïble ambient que va haver-hi durant tota la celebració.

«La millor conquesta de la meva vida», escriu amb orgull la dona d'Artur Mas júnior. La parella presumeix del seu amor dins i fora de l'església. També hi ha una imatge de tota la família junta, incloent-hi Artur Mas i la seva dona, així com els pares de la Griselda. 

I no podia faltar la gran festa de després del sopar. Amb dos vídeos, la Griselda deixa ben clar l'energia que els seus convidats van portar a taula.