Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de l'expresident de la Generalitat Artur Mas i la seva dona Helena Rakosnik.

La foto d'Artur Mas amb la seva dona de la qual tothom parla: molt especial

El fill del polític es va casar la setmana passada

El dissabte 1 de juliol, el fill petit d'Artur Mas va passar per l'altar amb la seva nòvia de tota la vida. El casament es va celebrar a Menorca, concretament al municipi de Fornells. Una cerimònia molt esperada a un lloc especial per a la família perquè sempre ha estiuejat en aquesta illa Balear. 

El fill del polític, anomenat Artur en honor al seu pare, es va casar amb Griselda, la parella amb qui tenia una relació des de feia anys. La Griselda és originària de Lleida i treballa en la mateixa consultoria que l'Artur Mas júnior.

La boda es va celebrar en un lloc molt especial per a la família

El casament es va celebrar a Fornells, un poble situat al nord de l'Illa de Menorca. En aquesta mateixa localitat Helena Rakosnik,  la dona de l'expresident de la Generalitat, hi té una casa i per aquesta raó la família ha passat gran part dels seus estius a l'illa menorquina.

La cerimònia va ser bastant íntima, però no hi van faltar personatges de l'alta burgesia catalana, com ara Xavier Trias i la seva dona o Jaume Giró, acompanyat també de la seva parella.

Artur Mas i Helena Rakosnik, eufòrics pel casament del seu fill

Han publicat un vídeo del casament luxós entre el fill d'Artur Mas i la seva nòvia Griselda. En ell, s'han repassat alguns dels millors moments de la celebració i els pares del nuvi s'han deixat veure.

El polític, Artur Mas, i la seva dona, Helena Rakosnik, han aparegut en les imatges completament eufòrics i amb el braç alçat, fent girar un tovalló blanc com a forma de celebració.

Imatge d'Artur Mas amb la seva dona Helena Rakosnik durant el casament del seu fill menor
Els pares del núvi estaven molt contents | Instagram

Per a l'ocasió, Artur Mas va optar per una americana i pantalons de color blau fosc. El conjunt el va acabar amb una camisa de color blanc i una corbata de tons blaus.

En canvi, Helena Rakosnik va lluir un conjunt en tons de color taronja, per ressaltar amb la seva cabellera rossa i el seu broncejat d'estiu.

Un casament discret

La família Mas Rakosnik volia que el casament fos d'allò més discret, per això es van encarregar de  protegir-lo al màxim i que la premsa no es posés pel mig.

De fet, va ser el portal Vanitatis que el dilluns dia 3 de juliol, un cop passada la celebració, va informar sobre el meravellós cap de setmana d'Artur Mas i la seva dona.