Primer pla de Manuel Díaz a l'esdeveniment honorífic de Manuel Benítez com a Califa

Manuel Díaz 'El Cordobés' confirma la notícia que mai hauria volgut explicar

Manuel Díaz ha parlat des del cor

Manuel Díaz 'El Cordobés' ha reaparegut després d'una notícia realment trista: ha mort el pare de la seva estimada amiga Laura Sánchez. El torero ha confirmat el que mai ho hauria volgut explicar, que Laura «està rebentada» i molt disgustada. 'El Cordobés' ha anat al tanatori al costat de Virginia Troconis, que també ha parlat amb la premsa.

Manuel Díaz està molt centrat en la seva carrera, tot i que ha protagonitzat diversos enrenous a la crònica social. Els problemes que tenia amb el seu pare ja estan solucionats i ara es dedica a triomfar a les places, per això crida l'atenció. Els mitjans han deixat de fer al·lusió als seus conflictes familiars i feia un temps que estava en un segon pla.

Manuel Díaz 'El Cordobés' sortint del tanatori junt amb Virginia Troconis
Manuel Díaz ha emparat la seva amiga | GTRES

Manuel ha reaparegut i ha confirmat els rumors: la situació de Laura Sánchez, com és normal, és delicada. Mantenia una relació molt bona amb el seu pare i ha estat amb ell fins al final, ajudant-lo en tot el necessari.

Manuel ha reaparegut amb Virginia Troconis, que també estava força afectada. «Acompanyarem una mica Laura, fer-li un petó i res, en el sentiment acompanyar-la sempre perquè la pobra està malament». Virginia ha assentit quan li han preguntat si ella també estava «trista».

Manuel Díaz té un gest bonic amb la seva amiga

Manuel ha revelat l'estat de Laura Sánchez i ha insistit que no se'n separarà. Ha tingut un gest molt bonic que va d'acord amb la profunda amistat que manté amb la dissenyadora. El tanatori s'ha omplert de cares conegudes.

Laura Sánchez abraçada a un amic després de la mort del seu pare al tanatori
Laura Sánchez està destrossada | GTRES

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

El marit de Laura ha seguit els passos d' 'El Cordobés' i també ha parlat amb els reporters. «Imagina't com és de dur tot això ara perquè no són moments fàcils, són moments molt durs».

Els companys de la dissenyadora han anunciat el que estava passant en un breu comunicat a les seves xarxes socials. «Lamentem informar de la trista mort del pare de la nostra directora Laura Sánchez. Volem transmetre el nostre més sentit condol a la seva mare, germà, familiars i amics».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!