Muntatge de Belén Esteban i David Valldeperas amb el rostre seriós

David Valldeperas assenyala Belén Esteban per allò que va passar a 'Sálvame'

El director català ha recordat la gran baralla protagonitzada per Belén Esteban i Paz Padilla

Ara que ja ha acabat 'Sálvame', a poc a poc anem coneixent més detalls sobre el que passava realment darrere de càmeres.

Així, el català David Valldeperas ha volgut pronunciar-se i a parlat sense embuts sobre una de les baralles més sonades dins del programa. Es tracta d'aquella que protagonitzaven Belén Esteban i Paz Padilla, originada per un polèmic vídeo en què la gaditana parlava sobre la covid.

L'ex de Jesulín no es tallava a l'hora de titllar la presentadora de negacionista de la pandèmia, cosa que va provocar la fúria de Padilla, que abandonava el plató en ple directe per no tornar-hi.

Captura del programa 'Sálvame' del dimecres 24 de maig, on apareix David Valldeperas amb rostre molt seriós
El director barceloní ha parlat clar i net sobre Belén Esteban. | Mediaset

Barcelona

Segons sembla, Padilla decidia tallar tot llaç amb els que fossin els seus companys de 'Sálvame'. Tanmateix, per al català això només va ser una excusa per poder deixar el programa, que sembla que feia molt de temps que desitjava fer-ho.

Belén Esteban, assenyalada per la seva gran baralla amb Paz Padilla

«El que passa és que ella, crec, havia donat per tancada una etapa i no sabia com tancar-la i bé… Hi va veure una oportunitat, va aprofitar això de les vacunes», considera el director barceloní.

«No se sentia maltractada, però sí desprotegida», opina sobre aquesta decisió tan dràstica que Paz es va veure obligada a prendre. «I no és cert, ella tenia aquesta visió i no ha volgut tornar a saber res de nosaltres des d'aquell dia i, per tant, no havia d'estar al final de 'Sálvame'», ha aclarit.

Belén Esteban i Paz Padilla discutint a 'Sálvame'
Belén Esteban i Paz Padilla van protagonitzar una gran baralla. | Mediaset

Sálvame

«Ja ha passat a la història perquè tret del de Jordi Hurtado no n'hi ha tants tan longeus. El que t'has de quedar és amb la sort d'haver format part d'aquesta història. I una vida són moltes vides, això ho he après moltes vegades jo, i fins aquí arriba una etapa i després toca fer-ne una altra», comentava sobre això la gaditana. A més, Paz també destacava el valor de saber reinventar-se com a artista, de manera que enviava una clara indirecta a aquells que van ser els seus companys.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!