Imatge d'Artur Mas amb la seva dona

El fill petit d'Artur Mas es casa discretament amb la seva nòvia de tota la vida

La cerimònia va ser el dissabte 1 de juliol

Artur Mas i Helena Rakosnik estan de celebració. Aquest cap de setmana han vist al seu fill petit, anomenat com el pare, passar per l'altar amb la seva nòvia de tota la vida. La jove és d'origen lleidatà i treballa a una consultoria igual que el seu nou marit, l'Artur Mas Rakosnik.

La cerimònia s'ha dut a terme a l'illa de Menorca, una localitat molt especial per a la parella de nuvis perquè sempre hi han passat les vacances amb la seva família i amics.

És per aquesta raó que no han volgut deixar de costat un lloc que durant tants anys els hi ha proporcionat tanta felicitat. S'han casat concretament en el municipi de Fornells, situat al nord de l'illa.

Artur Mas júnior és l'últim dels tres germans en passar per l'altar

Artur Mas i la seva dona han passat un cap de setmana d'allò més especial. El dissabte dia 1 de juliol, el seu fill petit es va casar a Fornells, a l'illa de Menorca, amb la seva parella.

Aquest ha estat l'últim dels fills de la família Mas Rakosnik en passar per l'altar. La filla gran, la Patricia, fa anys que està casada amb el Raul i tenen dues bessones anomenades Gal·la i Helena. 

I el germà mitjà, l'Albert, es va casar el setembre de 2022 amb l'Arielle, una jove nord-americana amb qui viu i treballa actualment a Chicago.

La boda, plena de 'vips'

A la cerimònia hi han assistit els germans del nuvi, la  Patricia i l'Albert, així com les seves respectives parelles. Tot i ser bastant íntima, tampoc hi ha faltat la burgesia catalana: Xavier Trias i la seva dona Puri o l'exconseller d'economia i hisenda, Jaume Giró, han sigut alguns dels altres convidats.

Per aquesta ocasió, el fill de l'expresident de la Generalitat ha vestit senzill, amb pantalons i americana, igual que el seu pare i la resta de padrins de la boda. La seva parella, en canvi, ha optat per portar un vestit clar i estiuenc.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Una illa que sempre serà especial per a la família

Els fills d'Artur Mas sempre han intentat mantenir un perfil baix, fins i tot quan el seu pare tenia el càrrec de President de la Generalitat de Catalunya. A més, els tres germans sempre han passat les vacances amb la família a Menorca

És per aquesta raó que tenen un vincle tan fort, lligat sobretot a la locaitat de Fornells que és on Helena Rakosnik, la dona d'Artur Mas, hi té una casa per estiuejar.