Primer pla de Kiko Hernández a la Fira del Llibre de Madrid

Kiko Hernández confessa què fa Fran Antón mentre tothom està dormint

Fran Antón era conscient que Kiko ho explicaria

Kiko Hernández té uns dies de descans després del final de 'Sálvame' , programa en què va treballar 14 anys com a col·laborador. L'exconcursant de 'Gran Hermano' ara té més temps per gaudir de la companyia de les filles i de la parella. Precisament ha estat Kiko qui ha explicat a què es dedica Fran Antón en un moment molt concret del dia.

Fa només unes setmanes que el tertulià per fi confirmava el que durant un temps va ser un rumor. «Fa temps vaig trobar la persona que més feliç m'ha fet en tota la meva vida. Fa temps vaig trobar el que és l'amor de veritat, he trobat l'home de la meva vida», deia Kiko a 'Sálvame'.

Muntatge en primer pla de Kiko Hernández i Fran Antón
Kiko Hernández va confessar estar enamorat de Fran Antón a 'Sálvame' | E-Noticies

La seva declaració d'amor va provocar l'emoció dels companys de programa. Hernández va aprofitar la seva confessió pública per anunciar el futur casament per al mes de setembre a Melilla, localitat natal de Fran Antón. Des que va anunciar la relació sentimental, Kiko ja no s'amaga.

Kiko Hernández ja sap el que Fran Antón fa mentre ell dorm

De fet, poc després de declarar el seu amor públicament, Hernández va publicar una fotografia a xarxes socials amb la seva parella. Vestits de blanc, Kiko i Fran posen davant la càmera feliços, darrere apareix un decorat en què es llegeix: 'Si tornés a néixer, series t'. Sens dubte, una romàntica fotografia que deixa clara la felicitat que ha portat Antón a la vida del tertulià.

Storie de Kiko Hernández a Instagram amb Fran Antón ajupits i vestits de blanc el 13 de juny de 2023
Kiko Hernández va publicar una foto a Instagram amb la seva parella després de confirmar la seva relació | @kikohernandeztv, Instagram

Poc acostumat a compartir imatges de la seva vida privada, sembla que Kiko ara està disposat a canviar aquest costum. I és que Hernández ha compartit amb els seus seguidors una foto inusual al seu perfil. És una imatge que ha pres la seva parella i en què Kiko apareix al llit dormint.

Al costat de la imatge es pot llegir: «Lluna plena. 2 Juliol 07:40 H Robat matiner by photo F.A.». Unes paraules amb què la parella de Fran Antón explica quan va ser presa la instantània.

La imatge ha provocat moltes reaccions: «La foto de l'amor», «Us desitjo que sigueu molt feliços». «M'agrada molt el Kiko d'ara». Són alguns dels missatges que els internautes han escrit després de veure la curiosa publicació.

Kiko Hernández, per la seva banda, reaccionava posant l'emoticona d'un cor. La imatge deixa veure un canvi d'actitud evident amb els mitjans. Si bé abans evitava contestar preguntes sobre la seva vida sentimental, és ara ell mateix qui dona les explicacions sobre el tema.

Què ha fet Kiko just després de 'Sálvame'?

Ara, després de tancar-se definitivament la seva etapa com a col·laborador de 'Sálvame', sabem quin és un dels pròxims projectes de Kiko. Hernández participarà en la nova producció de Netflix juntament amb alguns dels seus companys de l'antic format: Belén Esteban, Kiko Matamoros, María Patiño, Terelu Campos, Víctor Sandoval, Chelo García Cortés i Lydia Lozano.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

El 'reality' s'estrenarà la tardor que ve i els seus enregistraments encara no han començat. Mentrestant, ell i la seva parella han gaudit d'uns dies de vacances amb les filles del tertulià, Abril i Jimena. Ell mateix compartia a les xarxes una fotografia en què tots quatre sortien rumb a un destí desconegut.

«Després d'un any intens, una mica de vacances amb la 'family', però tornem molt aviat a Netflix'», escrivia el madrileny a Instagram. Hores després, el col·laborador pujava una foto fent un cafè en una finestra amb gratacels al fons. Potser el seu destí era Nova York, una ciutat que ja va visitar amb Fran Antón fa uns mesos.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!