Plató de Sálvame amb els col·laboradors

Cinc col·laboradors de 'Sálvame' que fa anys ja van ser acusats de consumir drogues

Els col·laboradors de 'Sálvame' s'han enfrontat a constants rumors i especulacions sobre els seus hàbits

El consum de drogues torna a sobrevolar els col·laboradors de 'Sálvame'.

En l'imaginari col·lectiu hi ha una vinculació directa entre el consum de substàncies prohibides i els treballadors dels mitjans. Moltes especulacions asseguren que el món del periodisme va acompanyat d'hàbits perjudicials per a la salut.

Aquest prejudici està infundat i moltes ocasions s'empra per a justificar l'actitud de moltes persones que treballen als mitjans o per a desprestigiar la tasca que fan. La cadena principal de Mediaset és la que més estigma té pel que fa a aquesta qüestió.

Han estat moltes les veus que han assegurat que els treballadors de Telecinco consumeixen aquest tipus de substàncies nocives dins les instal·lacions de la cadena. Així mateix, alguns tertulians antics, com Karmele Marchante, ha assegurat haver vist coses dins de la cadena de les quals molt poca gent era coneixedora.

La setmana passada, l'allargada ombra de les drogues va tornar a embolicar la cadena de Fuencarral. Coto Matamoros va oferir una entrevista per a una plataforma digital en què va assegurar que tots els col·laboradors de 'Sálvame' consumeixen drogues.

Tanmateix, no tots els tertulians de l'espai de les tardes han estat assenyalats. De tots ells han estat cinc els col·laboradors a qui des de fa anys se'ls assenyala com a consumidors habituals d'aquest tipus de susbtàncies.

Cinc col·laboradors que han estat titllats d'addictes a les drogues

Qualsevol tipus d'acusació mediàtica ha d'estar recolzada per unes proves clares que es puguin demostrar en un possible judici. Molts periodistes fan servir els mitjans com a plataforma per a acusar persones sobre alguns hàbits i conductes ocultes.

En moltes ocasions, aquests assenyalaments acaben davant els tribunals per la duresa del contingut que tenen. A més, això sempre sol comportar la vulnerabilitat dels drets i llibertats fonamentals de cada subjecte social.

Des de fa molt de temps, els rumors sobre un consum d'estupefaents sense control afecta els treballadors de 'Sálvame'. De fet, s'ha arribat a especular molt sobre aquest tema, i a les xarxes socials no paren de circular els rumors al respecte.

No obstant això, de tots ells han estat cinc els rostres assenyalats per un suposat consum habitual d'aquest tipus de substàncies, i fins i tot se'ls ha titllat de ser-hi addictes. Alguns ho han revelat ells mateixos, mentre que d'altres han estat destapats per altres persones.

El primer va ser Kiko Matamoros, que, després d'anys de rumors, ho va confirmar en una visita que va fer a la versió nocturna de 'Sálvame'. A més, fa un temps va mantenir una forta batalla contra el seu germà després de titllar-lo de traficant.

Paral·lelament a les acusacions d'aquest, van sorgir les de la seva exdona, Makoke. De fet, Lucía Pariente va assegurar que els havia vist a tots dos en molt males condicions en un festival de música. I va aprofitar l'ocasió per a revelar que l'ex de la seva filla, Feliciano López, feia referència a la col·laboradora com a 'Macoca'.

Un altre rostre assenyalat de l'espai de les tardes de Telecinco va ser Jorge Javier Vázquez. L'excolaboradora Karmele Marchante va carregar durament contra ell després que una tarda parlés d'ella. La periodista no va dubtar a llançar la informació mitjançant el seu perfil de Twitter.

Va assegurar que ella havia presenciat curses cap als lavabos per a consumir aquestes substàncies i batalles alcohòliques als camerinos. Sens dubte, aquestes paraules no van passar desapercebudes per a ningú i va provocar un nou enrenou a la cadena.

La quarta col·laboradora a qui més s'ha vinculat amb aquestes pràctiques va ser Belén Esteban. Els rumors sobre els problemes de la col·laboradora amb les drogues van ser molt sonats, i molts apuntaven que només veient la seva actitud n'hi havia prou per a sortir de dubtes.

Ella mateixa va concedir una entrevista al 'Deluxe' en què va abordar aquesta qüestió assegurant que havia patit aquesta addicció, però que ja estava neta. Així mateix, va voler matisar que mai havia consumit drogues dures.

L'últim rostre que es va veure afectat per aquesta polèmica va ser el paparazzi Jordi Martín, que va confirmar que havia guardat i consumit estupefaents mentre participava a 'Sálvame', motiu pel qual va ser expulsat.

Aquests són alguns dels col·laboradors de l'espai que han estat assenyalats. No obstant això, les acusacions de l'excol·laborador tornen a posar el focus sobre tots els integrants del programa.

Cap ha volgut abordar el tema ni s'ha pronunciat al respecte, però fonts properes asseguren que estan molt enfadats.