Raquel Mosquera durant la inauguració del seu bar "Mosquera" a Madrid.

Raquel Mosquera ja no pot més: malalta i fins a dalt de deutes

La vídua de Pedro Carrasco s'aferra a la televisió per solucionar els seus problemes

Raquel Mosquera no aixeca cap després d'un any molt complicat a causa del seu estat de salut i dels problemes econòmics que arrossega des de fa un temps.

Durant l'emissió de la sèrie-documental de Rociíto, la vídua de Pedro Carrasco ha acaparat nombrosos titulars a causa de les recaigudes que ha patit per la seva malaltia.

La perruquera pateix trastorn de bipolaritat, ansietat i depressió. Per això, la seva salut mental no sempre es manté estable, i últimament li ha passat factura, provocant el seu ingrés hospitalari en fins a dues ocasions.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«Estic millor. La docu-sèrie em va afectar bastant, s'acumulen les coses i després d'anar al metge perquè em trobava amb ansietat van decidir que m'havia de quedar a l'hospital. En sortir, em va venir la depressió, que moltes vegades és el que passa amb la meva malaltia, però mai em va donar un brot psicòtic», explicava Mosquera després d'incorporar-se com a col·laboradora de 'Viva la vida'.

D'aquesta manera, qui va ser dona de l'excampió mundial de boxa ha revelat que ara té un control més gran sobre la seva malaltia, encara que no està curada ni molt menys.

No obstant això, en qualsevol moment podria recaure i el seu principal temor és que això es produeixi a conseqüència de la seva delicada situació econòmica.

Els problemes econòmics de Mosquera mentre lluita contra la seva malaltia

Als seus 52 anys, Raquel Mosquera necessita noves fonts d'ingrés per solucionar la seva debilitada situació econòmica. Però lluny de solucionar-se, els problemes monetaris que arrossega Raquel des de fa ja diversos anys han anat creixent amb el pas del temps.

Tant és així, que la situació ha arribat a un punt límit després de l'esclat de la pandèmia del coronavirus. La crisi sanitària ha afectat de ple als negocis estètics que Mosquera dirigeix a tot el territori nacional. Alhora, també a les empreses que el seu marit té, incrementant encara més els deutes adquirits de la perruquera amb Hisenda i certes entitats bancàries.

Segons publicava la revista 'Lecturas', la vídua de Pedro Carrasco té dos embargaments amb Hisenda: el primer de 2016, valorat en més de 5.000 euros.

El segon, emès el passat 3 de febrer, quan l'Agència Tributària va anotar un gravamen preventiu en el seu habitatge pel qual li reclamen prop de 12.000 euros. Encara que és probable que aquest segon deute l'hagi pogut assumir amb els diners obtinguts de les seves últimes exclusives.

A més, Raquel encara té pendent una hipoteca de 270.455 euros que pesa sobre la seva casa situada a Galapagar (Madrid). Per tant, una situació que l'ha portat a prendre la decisió de posar-la en venda.

El pla de Raquel Mosquera per reflotar la seva economia sense vendre la seva casa

Mosquera estava convençuda que l'única solució als seus problemes financers era posar en venda l'habitatge que va adquirir ja fa més d'una dècada. La va treure al mercat immobiliari el passat mes de juny per 500.000 euros, tot i que s'ha vist obligada a abaixar-li el preu davant la impossibilitat de desprendre's d'ella.

Tot i haver fet una rebaixa de més de 30.000 euros, la casa segueix sense trobar comprador i Raquel comença a estudiar alternatives per reflotar la seva economia sense vendre l'habitatge.

El seu pla no és altre que aferrar-se a la televisió i a la premsa del cor per augmentar els seus ingressos. Una estratègia que ha començat a dur a terme després del seu fitxatge per a 'Viva la vida'. A partir d'ara, la perruquera s'asseurà cada cap de setmana al plató de Telecinco per comentar els temes d'actualitat al costat dels tertulians d'Emma García.

Des d'allà seguirà detalladament la segona temporada de la sèrie-documental de Rocío Carrasco, encara que té clar que vol treure el màxim partit a les seves respostes.

Segons ha recollit 'Informalia', Raquel ingressa entre 500 i 600 euros per cada participació en 'Viva la vida'. Però, té pensat seguir concedint entrevistes més extenses a la seva revista de capçalera i en 'Sábado Deluxe' per augmentar els seus ingressos.