María Jesús Ruiz amb cara seriosa

Commoció: María Jesús Ruiz pot perdre la seva filla

Julio Ruz emprèn accions judicials en contra de Maria Jesús Ruiz

La vida de Maria Jesús Ruiz podria fer un gir negatiu segons apunten noves informacions. Fa un temps que María Jesús està allunyada dels focus de la cadena principal de Mediaset. Després de la polèmica suscitada amb l'exparella del seu nou nòvio, poc s'ha tornat a saber de la model.

Les informacions que es reben d'ella arriben a través del seu perfil a Instagram, on comparteix amb els seus seguidors el seu dia a dia. Fa unes setmanes va publicar una imatge nua amb la seva parella, per la qual va rebre moltes crítiques i la qüestionaven com a mare.

Des de llavors ha volgut mantenir un perfil més baix i allunyar-se de les polèmiques que puguin afectar la seva vida. Així i tot, molts segueixen qüestionant el seu paper com a mare i la suposada incapacitat per exercir-la a causa de l'exclusivitat que li dedica la seva parella.

Tal és la situació que s'ha generat que el pare d'una de les nenes, Julio Ruz, ha iniciat noves accions legals. La demanda que sol·licita fa tremolar la model i posa en problemes la seva estabilitat vital.

María Jesús Ruiz, a punt de perdre la custòdia de la seva filla

Des de fa molt de temps, la model s'està movent en aigües tèrboles. La seva actitud s'ha vist contínuament qüestionada i, un dels seus detractors més grans és la seva exparella Julio Ruz.

Aquest va obtenir la guarda i custòdia de la filla que té en comú després d'assegurar que la guanyadora de 'GH' exposava contínuament a la menor. A més, el jutge que va instruir el cas va assegurar que el pare li proporcionava una major estabilitat educativa.

Aquesta decisió va estar recolzada per l'informe psicosocial que afirmava que la model era una figura absent per a ella. També matisava que no era autosuficient ni estava capacitada per a la cura rutinària de la nena.

Davant d'això, María Jesús va decidir recórrer i va tornar a perdre després de la ratificació del jutge. Des de llavors està lluitant per aconseguir la custòdia compartida o total de la menor que li va ser arrabassada.

Ella fa ús de les xarxes socials per reivindicar els seus drets i denunciar la injustícia judicial a la qual ha estat sotmesa. Això no obstant, la seva actitud en aquestes fa que molts dubtin dels seus laments i li augurin un futur pitjor.

Aquests auguris han arribat i aquesta mateixa setmana s'ha conegut que la seva exparella ha presentat una nova demanda per retirar-li la Pàtria Potestat. Aquesta notícia fa que la vida d'ella s'ensorri i pugui perdre definitivament la seva filla petita.

Aquesta nova demanda està en tràmits de ser emesa i se sustenta amb la sentència anterior. La motivació d'aquesta és que la model no ha cessat en l'exposició de la seva filla i ha vulnerat les peticions de l'acord.

De fet, una de les seves declaracions més polèmiques va ser quan va assegurar, davant un fiscal bocabadat, que aquestes fotos li feien guanyar diners. Aquesta frase no va contribuir al fet que el jutge sentenciés a favor seu.

Altres motius que fonamenten aquesta iniciativa legal és el retard de l'excol·laboradora en el pagament de la pensió. També el retard en les hores de recollida i lliurament de la menor al pare. Tots aquests arguments formaran part de l'acusació del 'demandant.

Ell compta amb el suport addicional de les seves exdones, que no han dubtat a ajudar-lo i formar part dels testimonis. Amb totes elles manté una excel·lent relació i totes van confirmar la bona figura paterna que era.

Tota aquesta situació s'ha complicat, ja que la germana de Gil Silgado també ha emprès accions contra la model. En aquesta ocasió parla en nom del seu germà i sol·licita la Pàtria Potestat de la filla gran.

Sens dubte, dos fronts molt delicats se li presenten a Maria Jesús Ruiz, i podria perdre a les seves dues filles. No ha volgut oferir cap declaració al respecte, però la situació és més complicada del que es pot arribar a imaginar.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.