Bárbara Rey al plató de Secret Story

Bárbara Rey, després de la confessió de Sofía Cristo: «L'hauria matat»

Bárbara Rey està absolutament destrossada

Aquests últims dies, Bárbara Rey va descobrir una mica sobre la vida de la seva filla, Sofía Cristo, que desconeixia. En concret, aquesta va revelar dins del 'reality' 'Secret Story', on participa, que va ser víctima d'abusos.

D'aquesta manera, la DJ va relatar que havien succeït quan tan sols tenia 5 anys i que l'autor va ser algú proper a la família.

En conèixer aquest dur episodi, l'actriu es va enfonsar, encara que va aconseguir asserenar-se després de parlar en privat amb la seva filla. Però, tot i això, encara segueix commocionada, tal com ha revelat al 'Deluxe'.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Bárbara Rey i el seu estat després de la confessió de Sofía

Bárbara ha decidit aquest cap de setmana acudir a l'esmentat 'Deluxe' per sincerar-se amb l'audiència després del dur episodi narrat per la jove. Així, el primer que ha exposat és com es troba després d'assabentar-se dels abusos que va patir la DJ.

En aquest sentit, va explicar: «La veritat és que estic malament, però procuraré estar el millor possible dins del qual es pot. Estic malament perquè és una cosa molt forta. És duríssim que, de sobte, t'assabentis d'una cosa així tan forta, tan dura, tan trista».

Tot seguit, Rey ha relatat com va viure la confessió: «Vaig anar als meus records i al meu pensament de com era la meva filla. Ella ha estat com una benedicció des de sempre perquè mai va donar cap mena de problema i ha estat un cascavell. La recordo a aquesta edat i sincerament se'm trenca el cor».

«Em parteix l'ànima pensar que ha passat per una cosa així», ha confessat. Tan malament ho va passar Bárbara després de l'esmentada declaració de la seva filla, que ha admès que, a la nit a l'hotel, va arribar a orinar-se a sobre mentre dormia.

Sobre això ha dit: «Em fa vergonya reconèixer-ho, però mai m'havia passat a la vida. Va ser un patiment i no m'ho he tret del cap des que ho va explicar».

De la mateixa manera, ha manifestat que «em sento culpable de no haver-me adonat, de no haver notat res. Ella ha estat sempre tan somrient que no podia pensar en cap moment que estava patint cap mena de trauma».

«L'he vist trist i amb molta por, igual que al meu fill, però pel que el seu pare pogués fer-me a mi», va revelar.

Bárbara Rey parla sobre la persona que va cometre els abusos

En aquest punt de l'entrevista, la presentadora, María Patiño, va voler parlar amb la 'vedette' sobre la persona que va cometre els abusos. Exactament, li va preguntar si li feia por saber la seva identitat.

Bárbara Rey va ser molt clara: «Vull saber qui és, evidentment. Vaig tenir uns moments per parlar amb la meva filla, però no vaig voler excedir-me perquè està en un 'reality'. Però també perquè crec que és una cosa que hem de parlar personalment, no és una cosa per dir-la per telèfon».

«Ella em va dir que quan sortís tindríem una conversa llarga i que m'explicaria absolutament tot. Per tant, sí que sabré qui ha sigut», va respondre.

A això va afegir: «Qualsevol persona que li hagi fet mal a la meva filla no m'importa d'on sigui, sigui de la família o no. Vull saber qui és i estic més que preparada. Li dono gràcies a Déu de no haver-me assabentat quan la meva filla era petita».

«Si soc sincera en aquest moment, hauria anat directament a matar-lo. Ho sento perquè no se li ha de treure la vida a ningú, però pels meus fills hauria estat la ruïna total de la meva família, ja que el seu pare no estava en condicions per quedar-se amb ells».

«A mi m'hi haurien enxampat, però jo et dic a tu que el mato. El mato o la mato, perquè no tinc idea de si és un home o una dona», confessa sense embuts.

És més, s'ha dirigit directament a aquesta persona: «Si tu encara ets viu o viva, ho pagaràs. No hi haurà lloc on puguis ficar-te o amagar-te que jo no et trobi. Sort tens que no ho vaig saber en el seu moment perquè estaries mort».