Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
David Bisbal i Elena Tablada amb Ella recent nascuda

Elena Tablada i David Bisbal acosten postures per la filla: «El temps ho arregla tot»

L'exparella porta anys enfrontada pel tema de la sobreexposició de la petita Ella

David Bisbal i Elena Tablada sembla que per fi han arribat a un acord després de molt temps enfrontats. L'exparella ha arribat fins als jutjats pel problema de la sobreexposició a què es veia sotmesa la seva filla.

Després d'anys distanciats, i pel benestar de la petita Ella, els dos han volgut deixar les picabaralles a un costat. El 2016 el conflicte començava a fer-se públic, ja que l'Elena no es tallava a l'hora de llançar-li alguna indirecta al seu ex.

«Si no fos el pare de la meva filla no sé què diria d'ell», manifestava la cubana. Però seguien intentant portar una relació cordial que en el seu dia fins i tot van arribar a qualificar d''exemplar' més enllà dels evidents 'alts i baixos'.

El problema arribava després que la dona de Bisbal, Rosanna Zanetti, decidís compartir una imatge amb la nena durant la Feria de Almeria. Unes boniques fotografies en què a Ella se la veia feliç i somrient, gaudint en companyia de la model.

Tot i això, no tot van ser comentaris positius. Un missatge provinent del compte de la marca de roba d'Elena va fer saltar les alarmes.

«¿Ella t'ha demanat que li facis el vestit amb el mateix estampat teu des de fa tres anys?», Li retreia a Zanetti. «¿Ella també et va demanar que pugessis la foto amb ella? Ella és una nena feliç sempre», recalcava.

Pel que sembla, que Rosanna fos vestida igual que la nena va ser vist com una provocació a la seva mare. I a la model li tocava aclarir la polèmica. «No tindria per què respondre, però ho faig perquè no es malinterpreti ni s'especuli», explicava.

«En el meu telèfon NO tinc missatges d'aquest tipus per part de cap dels seus pares», deixava molt clar. Així donava a entendre que no hi havia hagut cap malentès amb l'altra part, sinó que suposadament el problema provenia de part del community manager d'Elena.

«No sé qui maneja aquest compte, però qui coneix a la petita sap que sempre demana i vol el de les grans».

I amb l'atenció posada en cada pas que donaven, Tablada també reculava assegurant que ella no havia tingut res a veure. Poc després reconeixia que li havia demanat a Rosanna que no hi hagués fotos amb la seva filla.

«Les xarxes són públiques», assenyalava. I assegurava que el que li molestava és que la gent digués 'ai, que bé, se'l veu molt més feliç que amb la mare'», explicava. 

«Aquestes coses són molt lletges, aquestes coses no s'haurien de fer».

La imatge que provoca una forta baralla 

Malgrat tot, aquesta simple imatge va suposar el començament d'una veritable batalla judicial entre Bisbal i el seu ex. Una lluita aferrissada per protegir la privacitat de la nena, per sobre de tot. Tant, que la situació es va tornar insostenible.

Quan semblava que les aigües havien tornat al seu curs, un comentari en una foto de Rosanna embarassada de la seva segona filla, tornava a prendre les espurnes del conflicte.

«Vaja, vaja. Després diu que no li agrada comercialitzar amb els nens», escrivien des d'un compte anònim.

«Jo ho veig el més natural de món, però llavors per què criticar Elena si ella també ho fa amb biberons o robeta de nadó».

Un missatge que comptava amb el like d'Elena Tablada i que no passava desapercebut per Rosanna.

«Jo no estic comercialitzant amb nens ni critico qui ho fa. En la meva publicació no hi ha cap nen, ni s'esmenten», defensava la model.

«Estic utilitzant la meva imatge, no confonguis. No sé si vas fer el comentari amb mala intenció o no, però la teva manera de redactar és contradictòria».

«El que si em sembla malintencionat és que just la persona que esmentes en el teu comentari no em segueix i ve a stalkear/xafardejar i donar-li like al teu comentari. És molt estrany», apuntava deixant en evidència a Elena.

«Espero que després no diguin que va ser un altre error del community manager», matisava amb ironia.

Per sort, sembla que els mals moments ja van quedar enrere, i recentment la mateixa empresària reconeixia que «el temps posa a tothom al seu lloc». Una prova més que la relació entre l'exparella ha millorat.