Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Miguel Frigenti, col·laborador de Sálvame, mirant a càmera seriós al plató de GH VIP

Miguel Frigenti pronostica entre llàgrimes el final de la seva carrera

El comportament de Miguel Frigenti en televisió és inadmissible

Miguel Frigenti està preocupat perquè durant la seva participació a Secret Story ha perdut els papers en més d'una ocasió. Isabel Rábago ha estat l'última a enfrontar-s'hi, ja que entre ells hi ha un greu problema que sembla impossible de resoldre.

Miguel Frigenti va coincidir amb la periodista a Ya es mediodía, però la seva experiència a costat d'ella va ser força negativa. Segons explica, no va parar fins que el van acomiadar, cosa que l'acusada nega rotundament: «Que parli la productora».

Isabel Rábago també està en boca de tots des que Omar Suárez, reporter de Sálvame, confessés que «és la persona més traïdora que he conegut». Els dos s'han guanyat la desconfiança del públic, encara que sembla que Frigenti té molta més por que el seu rival.

El col·laborador de Jorge Javier Vázquez acusa Isabel d'haver conspirat perquè els seus directors decidissin acomiadar-lo. Tot i això, fonts properes al programa neguen aquesta informació i han donat la cara per la periodista.

Miguel mai va ser acomiadat, simplement van decidir no renovar-li el contracte perquè ja havia trobat feina a Sálvame. Però ell insisteix que tot va ser culpa de Rábago: «La productora no estava en aquestes reunions on tu em cridaves i m'atacaves».

Miguel Frigenti, preocupat pel seu possible acomiadament de Telecinco

El programa de María Patiño s'ha fet ressò d'una informació escruixidora: Miguel i la seva mare van atacar amb els seus insults a diverses persones. Tots els afectats són exconcursants de Gran Hermano i el col·laborador justificava els seus atacs dient que havien exposat la seva vida.

La situació és greu perquè un mitjà de comunicació no hauria de permetre tant d'odi, per això Diego Raval exigeix que Telecinco prengui una decisió. El que va fer Frigenti no són simples insults, els seus atacs incorren en diversos delictes que van estar en mans de la justícia.

Isabel Rábago és la nova víctima del comentarista i està angoixada perquè sap perfectament que no té cap límit. El seu amic i company Ángel Nicolás s'ha assegut al debat de Secret Story per explicar com se sent la periodista.

«Li descol·loca molt d'on ve la informació sobre els motius de l'acomiadament de Frigenti i pensa que deu haver sigut una bona muntada». Mentrestant, Miguel està molt preocupat perquè és conscient que està destrossant la seva imatge.

Miguel Frigenti, entre llàgrimes: «Em carregaré la meva carrera»

El comentarista sempre ha presumit de ser un expert en concursos televisius, però els seus enemics estan demostrant tot el contrari. En cap moment de trajectòria ha analitzat alguna cosa des de l'objectivitat, sinó des de l'insult.

Lorena, una concursant de Gran Hermano, va rebre trucades de telèfon que posaven en perill la seva integritat. Va ser ridiculitzada públicament tant per ell com per la seva mare. També ha aportat una infinitat de vídeos que demostren el costat fosc de concursant.

«Crec que això és un delicte d'odi, és gordofobia perquè això està passant i hi ha molta gent que pateix aquestes conseqüències», comenta l'afectada. Frigenti està al marge d'aquest escàndol, però és conscient que la seva vida televisiva podria tenir els dies comptats.

Després de l'última discussió amb Isabel Rábago, ha confessat la seva por: «Em carregaré la meva carrera». Secret Story ha ensenyat el costat més fosc del periodista i el públic no està disposat a seguir tolerant el seu comportament.

«Estic aquí contínuament pujant i baixant, pensava que anava a viure una cosa i estic vivint el contrari». Els col·laboradors del programa tenen una opinió unànime sobre el futur del tertulià: ha d'abandonar el concurs de forma immediata.