Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Kiko Hernández de vestit i ulleres de sol en un casament

Kiko Hernández revela el secret més ben guardat de María Teresa: «2 milions d'euros»

María Teresa Campos va tancar part de la seva mansió perquè no podia mantenir-la

Kiko Hernández és íntim amic de María Teresa Campos, o almenys això ha assegurat en una infinitat d'ocasions. Terelu i Alejandra Rubio no confien en les bones intencions del col·laborador i la veritat és que tenen motius per posar-lo en dubte.

Kiko Hernández ha estat molt crític amb la neta de la presentadora, cosa que ha decepcionat la seva antiga companya de Sálvame. No obstant això, la matriarca del clan sembla no estar molesta amb ell i així ho demostra a les seves reunions secretes.

María Teresa ha citat al tertulià a la seva mansió de Molino de la Hoz, una exclusiva urbanització situada a Madrid, més d'una vegada. Alejandra no entén aquesta amistat i insisteix que el seu enemic trairà a la comunicadora quan tingui oportunitat.

La veritat és que Kiko ja ha començat a revelar certs secrets, com ara els diners que es va gastar Campos en casa seva. La mare de Carmen Borrego assumeix que és nul·la per als negocis, així que va decidir invertir la seva fortuna en una bona casa.

El presentador substitut de Sálvame assegura que només en decorar va gastar-se «dos milions d'euros», dada que l'entorn nega rotundament. Sempre s'ha comentat que la Teresa tenia un gust bastant excèntric, però ningú imaginava que arribés a tant.

María Teresa Campos i el misteri de la seva mansió

Kiko Hernández ha informat que l'àvia d'Alejandra Rubio ha venut el seu habitatge, però Carmen Borrego nega la notícia. Reconeix que hi ha una persona que està bastant interessada, tot i que «no hi ha res pactat» i conseqüentment el negoci segueix en l'aire.

María Teresa Campos té problemes econòmics perquè ha de fer front a moltes despeses que ja no pot cobrir. Segons s'ha publicat, la seva casa de Las Rozas genera unes despeses mensuals de més de 10.000 euros sense comptar al servei que té contractat.

La presentadora va posar a la venda la mansió per 4.500.000 euros. Tot i això, ha hagut d'abaixar el preu a 2.500.000 perquè no hi havia ningú interessat. La seva filla Carmen assegura que encara no han trobat comprador, encara que el diari ABC li dóna la raó a Kiko.

Alguns periodistes asseguren que María Teresa per fi s'ha desfet de l'immoble, de fet ja estaria buscant una nova llar. Borrego ha confirmat que la seva mare vol mudar-se a un pis que estigui a prop de Terelu per gaudir la seva companyia.

María Teresa va haver de subhastar molts mobles

Kiko Hernández garanteix que la presentadora es va gastar una fortuna en decorar la seva mansió perquè va contractar al millor interiorista: Ignacio Recarte. La tieta d'Alejandra Rubio assumeix que aquest artista va participar en l'obra, però que els seus honoraris no són tan desorbitats.

Els col·laboradors de Sálvame han visitat la casa en qüestió i diuen que és impressionant, tot i que genera moltes despeses. Només mantenir la piscina costa 8.000 euros, raó per la qual Teresa té tancada aquesta part de l'habitatge.

La presentadora ha hagut de renunciar a molts dels seus costums, perquè ja disposa de la mateixa capacitat econòmica que abans. De fet, part de la casa està inutilitzada perquè ha venut bastants mobles.

La mansió té 12 dormitoris, 15 banys, dues cuines, cinema, gimnàs i una infinitat de comoditats que la Teresa no gaudeix. Ara està buscant un habitatge més modest que estigui a prop de les seves filles per si té algun problema.

Mentrestant, segueix demanant que algú es recordi d'ella per tornar a treballar, cosa que resoldria tots els seus problemes financers. Tot i això, Terelu considera que és millor que es mantingui al marge fins que Edmundo, la seva exparella, es retiri de la circulació.