Kiko Hernández al plató de 'Sálvame'

Kiko Hernández diu prou: «Ara ho explicaré tot»

Kiko Hernández carrega amb duresa contra Bigote Arrocet

Kiko Hernández ja ha acabat les vacances i ha tornat al plató de 'Sálvame' arremetent contra Bigoti Arrocet. I és que el col·laborador madrileny ha explicat en directe algunes de confessions que Maria Teresa Campos li va fer fa un temps sobre com era la relació que tenia amb l'humorista xilè.

Per si no fos prou, Kiko revelava que va estar «a punt» de participar a 'Secret Story'. Si hagués sigut així, Kiko podria haver aprofitat per a dir totes les veritats a Bigote Arrocet. El madrileny acusa el còmic de donar «mala vida» a la veterana periodista.

«He callat per respecte a María Teresa Campos, però ara ho explicaré tot...», començava abans de carregar contra l'exparella de la malaguenya.

«Diré qui és ell i les vegades que ha escridassat la Maria Teresa», deia el col·laborador, molt enfadat amb Bigote.

 

«Et vas aprofitar de la seva situació i de com d'enamorada estava de tu, pocavergonya»

«Ha hagut d'intervenir molta gent perquè la cosa no anés a més... Una persona m'ha explicat les vegades que aquest senyor li ha faltat al respecte, escridassant-la, i l'han hagut de fer fora de casa», confessava Kiko.

«Dius que vas estar amb la María Teresa per pena. Pena és el que feies tu i penós és el motiu pel qual em demanaves diners», carregava durament contra Bigote.

«La setmana passada vaig estar a punt de tancar contracte per a entrar a 'Secret Story'. Si hi hagués entrat, aquest senyor hauria sortit per la porta, perquè no tindria on ficar-se», recalcava Kiko Hernández. «Li hauria donat quatre dades per les quals se n'hauria d'anar d'Espanya».

«Et vas aprofitar de la seva situació i de com d'enamorada estava de tu, pocavergonya», afirmava. «Té molta sort que la Teresa no vulgui parlar. Perquè si un dia diu que parlarà de Bigote, et juro que t'esgarrifaràs», tancava l'assumpte.

 

Kiko Hernández rep la resposta de Bigote Arrocet a 'Secret Story'

La resposta de Bigote Arrocet a les paraules de Kiko Hernández ha arribat en un cara a cara entre el xilè i Terelu Campos. Tots dos van protagonitzar una picabaralla molt tensa durant la primera part de la gala de 'Secret Story' que va deixar molts titulars sucosos.

Terelu va afirmar que Edmundo va trencar la relació amb María Teresa Campos mitjançant un missatge de WhatsApp. «Jo sé la veritat i tinc els missatges, i estic d'acord que aquest tema ja és aigua passada. Aquest tema no l'hem tret nosaltres dues anys després ni jo he dit cap mala paraula d'aquesta persona en cap moment», va afegir.

«Entrar en un reality implica que se't puguin fer preguntes. Jo he estat la primera que he dit que això no és bo per a la meva mare. Ara mateix és el pitjor que li pot passar», va assenyalar Campos.

Bigote Arrocet, que va negar per enèsima vegada que hagués deixat la matriarca de les Campos per WhatsApp, va lamentar no haver fet un comunicat per a anunciar la ruptura.

«No vull dir res més perquè vull que deixin la Teresina en pau. I no estic donant la culpa a Terelu. Saps perfectament que no vaig deixar la teva mare per WhatsApp», va aclarir, però Terelu va desmentir les seves paraules.

Finalment, la filla gran de María Teresa va concloure afirmant que «el que és normal és evitar el xafardeig en benefici de tots. No sé per què et molesta tant, era per la tranquil·litat de tots. Perquè tu poguessis fer la teva vida sense que ningú t'estigués dient que li estaves faltant al respecte», va sentenciar Terelu.