Lolita Flores acompanyada de la seva filla Elena Furiase

Elena Furiase i Lolita Flores revelen el seu secret més gran a canvi de 60.000 euros

Elena Furiase signa un contracte important gràcies a Lolita Flores

Elena Furiase està en boca de tots des que els mitjans es fessin ressò de les seves noces amb el músic Gonzalo Sierra. Alhora, com que Lolita Flores té una gran experiència en el món del cor, sabia perfectament que aquest esdeveniment generaria molts diners.

Així doncs, Elena Furiase ha celebrat un hermètic enllaç en una finca situada a la localitat gaditana de Vejer de la Frontera. A partir de les 12:00, els convidats van començar a arribar i tots van coincidir en una cosa: cap portava el seu telèfon mòbil.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Lolita Flores és un dels personatges més respectats de la crònica social i gaudeix d'una estreta relació amb la revista 'Hola!'. Per això, la filla de 'La Faraona' va posar en contacte a Elena amb l'esmentada revista per signar un suculent contracte.

Tot i que l'actriu va convidar els seus familiars i amics més propers, cap va poder fer fotografies perquè estava en joc una exclusiva molt important. Segons el portal web 'Informalia', la família ha rebut 60.000 euros per convidar a certs reporters al casament.

Lolita té al darrere una brillant carrera professional, però en alguna ocasió ha confessat que la seva economia no era massa bona. Alhora, ningú sap si s'emportarà una part del 'caché' que ha rebut Furiase, encara que està clar que també s'ha vist beneficiada.

En l'actualitat, la mare d'Elena ha centrat la seva trajectòria en el teatre, així que és positiu que s'estigui parlant d'ella per promocionar els seus projectes. No obstant això, la millor part se l'ha emportat la núvia, ja que totes les mirades estan posades en ella gràcies a l'exclusiva.

Elena Furiase rep un valuós regal: «Un collaret»

Elena Furiase s'ha convertit en un dels personatges més cotitzats de la crònica social, així que qualsevol pagaria per veure el seu vestit nupcial. Però, la revista 'Hola!' ha estat el primer mitjà a fer-se ressò d'aquesta informació tan anhelada.

Quique Jiménez, reporter de 'Viva la vida', també va obtenir dades exclusives sobre aquest tema i no va trigar a compartir-les amb el seu programa. Segons va explicar, el disseny estava creat per l'artista Roberto Diz, qui es va inspirar en Lola Flores per confeccionar-lo.

Lolita es va sentir molt orgullosa en veure com els 200 convidats del casament es quedaven sense alè veient desfilar a la seva filla. A més, molts d'ells han revelat què els han regalat als nuvis en aquest dia tan emotiu.

Charo Vega, íntima amiga de la família Flores, va confessar: «Un collaret preciós per Elena, però me n'he descuidat de Gonzalo». Tanmateix, no ha estat l'única en complimentar els protagonistes de l'enllaç, el presentador Juan y Medio també va fer broma sobre aquest tema.

«Els he regalat un 'bonus' amb un any de llum, o sigui una fortuna», va comentar el comunicador a les portes de la finca en què se celebrava l'esdeveniment. Recordem que la seva presència va jugar un paper important, ja que fa un temps va tenir una relació sentimental amb la mare de la núvia.

Els dos vestits d'Elena: «Una celebració molt divertida»

Furiase pensava casar-se l'any passat, però la pandèmia originada pel coronavirus va canviar els seus plans i va endarrerir l'esdeveniment.

Estava clar que havia de ser un dia molt especial, així que 'Hola!' no va deixar passar l'oportunitat d'estar present. Segons l'esmentat mitjà, la protagonista tenia clar que: «serà una celebració molt divertida. Pujarem a l'escenari i ballarem i cantarem tots».

La família Flores és una de les sagues amb més talent del país, per això, el més segur és que el casament va estar carregat de moments que passaran a la història. D'altra banda, l'actriu es va posar dos vestits: un per a la cerimònia i un altre per a la festa.

Tanmateix, després dels rumors que circulen al voltant de l'enllaç, els vestits de la núvia han passat a un segon pla. I és que tots els periodistes que van cobrir la informació asseguren que es respirava un clima d'alegria i benestar que no va deixar indiferent a ningú.