Sergio Ramos i Pilar Rubio vestits de gala

Terratrèmol Sergio Ramos: Pilar Rubio podria estar preparant les maletes

Sergio Ramos i Pilar Rubio es troben vivint un moment molt complicat

Sergio Ramos i Pilar Rubio fa uns mesos que van fer un gir a les seves vides. Ell no va renovar el seu contracte amb el Reial Madrid i va acceptar l'oferta del PSG. Així que van iniciar un nou camí a París.

Però aquest esmentat camí no està sent precisament de roses. Està resultant molt difícil. Tant és així que podria ser que novament haguessin de fer les maletes per canviar-se de ciutat.

Sergio i Pilar Rubio i la seva complicada vida a París

Semblava que la família Ramos Rubio anava a gaudir d'èxits i felicitat a la capital francesa. Però res més lluny de la realitat.

La presentadora i els quatre fills que té amb el futbolista van trigar més que ell en mudar-se. En primer lloc, perquè han hagut de trobar casa i fer la mudança. En segon lloc, perquè han volgut trobar el col·legi perfecte per als nens.

I ara s'especula amb el fet que potser al gener hagin de canviar novament de casa. En concret, el motiu és que el PSG i l'afició de l'equip estan decebuts amb el futbolista.

El sevillà no va poder disputar l'Eurocopa per culpa d'una lesió i amb aquesta va arribar al club francès. Tot i això, s'esperava que la seva recuperació fos ràpida i aviat pogués debutar. Però no ha estat així.

Encara no ha jugat ni un sol partit. A més, no entrena ni amb els seus companys, sinó sol. Això és una cosa que té molest al club, que creu que el Reial Madrid no va ser sincer amb el seu estat. 

No es té clar en quin moment Sergio estarà en condicions per incorporar-se a la competició.

Aquest malestar va creixent a poc a poc al Paris Saint-Germain i això, al mateix temps, es tradueix en nerviosisme en l'esportista. No sap quan estarà en plena forma. Sí, que l'equip es cansi i decideixi prescindir-ne, encara que va ser presentat com un fitxatge estrella.

I, per si no n'hi hagués prou, altres jugadors de l'equip que ocupen la seva posició estan oferint un rendiment immillorable. Ens estem referint a Kimpembe i Marquinhos.

Vaja, que tot se li ha complicat a l'excapità del club blanc.

Pilar Rubio i el futbolista podrien estar preparant les maletes

Sergio volia i segueix volent triomfar al PSG, l'equip de moda per tenir Messi, Mbappé i Neymar. Però com que la situació és cada vegada pitjor, sembla que podria tenir un altre pla si aquell opta per prescindir-ne.

Pel que sembla, el club francès s'estaria plantejant desfer-se del futbolista al mercat de gener. I davant d'aquests rumors, el jugador està estudiant una opció.

Segons ha publicat el diari Gol Digital, podria tornar a l'equip que li va donar l'oportunitat de convertir-se en una estrella. Ens estem referint al Sevilla.

Monchi, el director esportiu de l'esmentat equip de l'Sánchez Pijuán, té a diversos jugadors en ment per enfortir la plantilla. Aquest seria el cas de Boubacar Kamara, Aké i Eric Bailly.

De la mateixa manera, tampoc li importaria fitxar Sergio. Però perquè es fes efectiva la seva contractació aquest hauria de fer alguna cosa i seria demanar perdó a l'afició. Un perdó que, segons el citat mitjà, el marit de Rubio estaria disposat a demanar al club i als seguidors d'aquest. 

Aquell s'hauria de produir per diversos motius. Primer, perquè els sevillistes consideren que ell va marxar del Sevilla únicament per una qüestió econòmica, el titllen de 'pesseter'. Segon, perquè va tenir algun 'enfrontament' en partits amb aquells quan ja militava en el Reial Madrid.

De moment, totes són especulacions. Caldrà esperar per veure com transcorren els fets i si el defensa acaba novament jugant a la seva terra natal.