Irene Rosales i Kiko Rivera en un carrer de Madrid el dia 18 d'agost

Irene Rosales marxa de casa per la presumpta infidelitat de Kiko Rivera

Irene Rosales està molt molesta i ha pres una decisió important

Irene Rosales va voler allunyar-se de la televisió, però no ha aconseguit que els seus detractors abaixin la guàrdia. Hi ha qui assegura que Kiko Rivera ha tornat a ser infidel amb una misteriosa dona durant una actuació a Chipiona.

Irene Rosales està molt molesta per la notícia, especialment perquè el seu entorn la torna a veure desanimada. L'antiga col·laboradora de Viva la vida vol distanciar-se de la polèmica i per això ha pres una decisió contundent: marxar de casa.

Kiko Rivera feia un temps que volia canviar de domicili per protegir-se de la premsa, ja que la seva actual casa està a peu de carrer. La seva dona va confessar que no tenien diners suficients per comprar cap immoble, però que estaven buscant alguna cosa per anar-se'n de lloguer.

Irene ha trobat una casa perfecta a pocs metres de la torre on viuen actualment, així que ja ho tenen tot preparat per a mudar-se. L'entorn del matrimoni garanteix que la suposada infidelitat no ha generat cap conseqüència, ja que el testimoni no és creïble.

Rara Mora, íntim amic de Kiko, posa la mà al foc per ell perquè està convençut que la notícia és un error important. És cert que durant el concert de Chipiona una dona va estar molt a prop de Rivera, però en cap moment van coquetejar.

Aquesta persona va mantenir un lleuger romanç amb un dels companys del fill d'Isabel Pantoja, però mai va intimar amb ell. Tot fa pensar que Rosales confia en aquesta versió, encara que de moment no vol parlar amb cap periodista.

Irene Rosales incompleix la seva promesa i decep a Telecinco

Kiko Rivera va intentar que la seva dona no desaparegués dels mitjans de comunicació. Tot i això, ella no va poder suportar la pressió a la qual estava sotmesa. Irene va explicar que estava rebent missatges anònims amb serioses amenaces, així que preferia apartar-se durant una temporada.

La col·laboradora tenia molt interès a buscar una nova casa per refugiar-se dels seus enemics, ja que la situació era insostenible. «Estic a peu de carrer, en un lloc de pas, i quan no rebo cartes hi ha la premsa o gent que vol fer-se fotos».

Irene Rosales no ha parat fins a trobar una casa on les seves filles no corrin cap mena de perill, però segueix estant molt atrafegada. En el seu moment va prometre que anava a tornar a Telecinco, però ha canviat de plans després de les últimes informacions.

Hi ha molts periodistes, entre els quals es troben Kike Calleja, que insinuen que Rivera podria haver recaigut en la seva malaltia. Recordem que va patir serioses addiccions i la seva dona el va amenaçar de divorciar-se si no canviava de vida i es desintoxicaba.

Kiko Rivera fa sospitar a Irene Rosales: «300 euros»

El programa Viva la vida ha anunciat que la seva antiga tertuliana estrella ho té tot preparat per a canviar-se d'habitatge. Viuran de lloguer durant una temporada, tot i que tindran l'oportunitat de comprar la casa d'aquí a un temps.

Emma García ha explicat que el seu nou és menys accessible, característica que els ha fet decantar pel mateix. Un dels col·laboradors asseguren que pagaran una mensualitat de 1.500 euros.

El fill d'Isabel Pantoja ha ressuscitat la seva carrera professional i ja no necessita a la premsa de cor per generar diners. Kike Calleja assegura que el DJ «es va gastar 300 euros» en alguna cosa que enfadaria molt a la mare de les seves filles.

Ningú s'atreveix a posar nom a allò que va comprar Rivera, tot i que tothom és conscient del que es vol donar a entendre. En qualsevol cas, està clar que el sevillà ha tornat a malbaratar diners com només ell sap fer-ho, prova que la seva economia ha millorat.

Tot i això, segueix tenint pendent un deute important amb la comunitat de veïns de pis que va comprar a Madrid. Sembla que no està disposat a pagar-lo, ja que prefereix centrar-se a reclamar la suposada fortuna que li deu Isabel Pantoja.